Gaming på kontoret

For noen er jobb bare et sted man tilbringer 7,5 timer av dagen for å tjene til livets opphold, men her i Komplett Bedrift liker vi å legge til rette for å faktisk ha det gøy sammen både i og utenfor arbeidstiden. Her kommer noen tips til hvordan miljøet på jobb kan bli (enda) bedre!

Lønningspils er en kjær tradisjon som sitter godt i folkesjela til alle nordmenn. Tradisjonen kan spores tilbake til vikingtida hvis vi legger godviljen til og sier at festene som ble holdt etter et vellykket raid var en slags lønningspils. 

Uansett. Vi skal ikke snakke ned lønningspilsen, men det kan bli litt ensformig i lengden. Dessuten er det fort gjort å bare snakke om jobb hele kvelden, og det gjør vi nok i løpet av arbeidsdagen. Hvorfor ikke prøve noe nytt? 

Her får du våre beste forslag til litt andre aktiviteter dere kan gjøre sammen: 

Padel

Padel har tatt Norge med storm de siste årene, og det skjønner jeg godt. Sporten er en slags mellomting mellom tennis og squash, og krever ikke all verden av sportslige ferdigheter for å være morsomt. Man kan spille mot hverandre en og en eller to og to. 

Et morsomt turneringsoppsett er det som kalles Americano, hvor hvem som spiller både mot og med hverandre varierer mellom hver kamp. På den måten får alle spilt med og mot hverandre (hvis man holder på lenge nok). Perfekt team building!

Padel

Frisbeegolf

En annen form for aktivitet som på kort tid har blitt populært, er frisbeegolf. Frisbeegolf har ganske like regler som golf, bortsett fra at man kaster frisbee i stedet for å slå ball. Navnet er sånn sett ganske selvforklarende. Den andre forskjellen er at målet er å treffe en kurv, ikke et hull. 

En av de positive tingene med frisbeegolf er at det koster lite og er tilgjengelig for alle. Her kan du se en oversikt over frisbeegolfbaner i Norge. 

Hundetrening

Hvis det er mange i din bedrift som har hund, som hos oss, har man allerede mye å snakke om. Hos oss er vi en gjeng som med jevne mellomrom møtes med hundene og lar de leke sammen, trener litt og koser oss masse.

Gaming

Det er ingen hemmelighet at vi i Komplett Group har en spesiell plass i hjertet for gaming. Naturlig nok er flere av våre ansatte ivrige gamere. Noen av oss spiller stadig vekk sammen etter jobb. I ekstraordinære tilfeller er det også helt lov å spille litt på jobb, som i sommer da vi satte opp en TV med PlayStation 5 og hadde en aldri så liten Fall Guys-turnering.

gaming rigg

Det fine med gaming er at det finnes så utrolig mye forskjellig. Det meste foregår over nett, så man må ikke sitte i samme rom. Det åpner for at flere ansatte, avdelinger og til og med regionskontor kan spille sammen, og man kan få et godt samhold på tvers av også store bedrifter.

Vil du få i gang litt felles spilling med de ansatte, finnes det spill som ikke stiller høye krav til verken tidligere erfaring eller kraftig PC. Minecraft er et eksempel på et enkelt og morsomt spill hvor man sammen kan bygge nesten hva som helst. Hva med å bygge kontoret?

Her hos Komplett Bedrift tror vi på at vi jobber bedre sammen når vi kjenner hverandre godt. Derfor bruker vi tid på å samles også utenfor arbeidstiden. Det trenger ikke å være formelt eller ha noen stramme rammer. Alt dere trenger er noen gode ideer og noen som er motivert til å dra det i gang. Vipps, så har du et godt og inkluderende arbeidsmiljø!

Trykk her for å se ukens tilbud