En million lesere

Siden november 2018 har vårt hjertebarn, Bedriftsbloggen, blitt lest hele en million ganger. Det vil vi feire med et lite tilbakeblikk.

Bloggen ble startet for å gi kundene våre råd, inspirasjon, nyheter og guider om alt som handler om kontorlivet. Vi har selvfølgelig tatt dette på det største alvor, men vi kan avsløre at vi også har hatt det ufattelig gøy. Ikke bare har vi spredd mye nyttig informasjon, vi har også ertet på oss noen.

Her er våre fem mest leste artikler:

5. Da vi ertet på oss sure femtiåringer

Tidligere markedssjef Eirik klarte å erte på seg et utall mennesker da han skrev om hvordan man kan håndtere sure femtiåringer på kontoret. En av de som leste det ble så provosert at de sendte oss et motsvar, med en rekke grunner til at de er så sure.

Jeg må jo innrømme at det er gode argumenter. Skal vi tro engasjementet på Facebook var mange andre enige også.

Les hele innlegget her

4. De største teknologifloppene gjennom tidene

Selv om vi veldig ofte skriver om nyheter og fremtidens teknologi, er vi ikke fremmede for å se oss litt tilbake en gang iblant. For blant all den bra teknologien som skapes, finnes det en god del flopper. Mange ideer er veldig kule i teorien, men viser seg å fungere veldig dårlig i praksis.

Våre favorittflopper kan du lese om her

3. Folket elsker ultrabrede skjermer

Selv om det føles ut som et helt annet liv, er det faktisk ikke så lenge siden ultrabrede skjermer ble gjengs på helt vanlige kontorplasser. Før måtte man liksom ha en spesielt kul jobb for å trenge å ha en gigantisk skjerm, og det føltes nesten litt sci-fi. Nå har mange heldigvis fått opp øynene for at det er digg å ha schvær skjerm selv om man “bare” jobber med nettleser, Word og/eller Excel også.

Vi har skrevet mange innlegg om hvor mye vi elsker ultrabrede skjermer, men her kan du lese det mest populære

2. Apple versus Samsung

Er det en ting som engasjerer mennesker, så er det diskusjoner om hvilken mobilprodusent som er best. Da vi sammenlignet Samsung og Apple på bloggen, sanket vi inn intet mindre enn 124 kommentarer på Facebook.

Les det omstridte innlegget her

1. Livets store spørsmål

Lite gleder oss mer enn når vi kan hjelpe til med å finne svar på livets store spørsmål – som hva forskjellen på USB-C og Thunderbolt er. To helt likte kabler, men med noen vesentlige forskjeller. Fra utgangen av 2024 skal alle mobiler, nettbrett og kameraer solgt i EU kunne lades med USB-C, så du kommer ikke til å angre på det om du bruker energi på å skjønne forskjellen på disse kablene altså. Du kommer til å se mye til den typen utgang fremover.

Lær deg forskjellen her

Trykk her for å se ukens tilbud