Varme dagerDet er klart det er herlig at det er sommer og endelig varmt. Men varmen kan også være en fiende. Du blir sløv og døsen, og tankene går ikke like fort som de burde. Her trengs tiltak.

Tenk på væskebalansen

Vanligvis kjøler kroppen seg ned ved hjelp av svette. Men når det er veldig varmt, er ikke dette nok. Det er også ubehagelig å sitte svett og varm og håpe at ingen ser de mørke ringene under armene dine. 

Husk å drikke nok, for alt vannet du svetter ut skal erstattes. Vi foreslår en SodaStream-maskin og masse deilige smaker som kan tilsettes.

Sodastream

Om du ikke drikker nok, blir du dehydrert. Vanligvis trenger du 1-1,5 liter vann per døgn, og mye mer når det er varmt. Problemet med å miste vann er at du også mister elektrolytter, og det trenger kroppen. Så altså: Hell innpå. Du finner mer informasjon med mange fremmedord her.

Eller er du godt forspent med drikke, men trenger å kjøle ned drikken? Da er en isbitmaskin eller et kjøleskap noe for deg. Kanskje et snertent Coca Cola-kjøleskap, til og med, uten at vi skal legge oss opp i hva du drikker.

Air condition og luftavkjøling av varme sommerkontorer

La oss si at vi klarer å opprettholde væskebalansen, men at kontoret er ubehagelig varmt. Da må rommet kjøles ned. Det finnes mange produkter som kan gjøre jobben, men vi er spesielt stolte av iiglo 4-i-1, som er air conditioner, luftrenser, luftfukter og varmeapparat i ett. (Husk det skal bli kaldt igjen en dag. Og til vinteren er det fint å kunne fukte luften.)

1169990-kopi

 

Hvis du vil bruke kjøle-, fukte- eller luftrensemodus, trenger du bare å fylle på vanntanken, så er den klar til bruk. Du kan også sette inn ispakninger for å gjøre kjølingen enda mer effektiv.

Kanskje du bare vil kjøre hardcore air conditioning? Ikke noe annet? Da foreslår jeg iigloIIAC1 som glatt kjøler ned et kontor på 26 kvm. Og den kan avfukte rommet om det blir lummert.

1189256-kopi

 

Kan du ikke styre temperaturen?

Det finnes situasjoner der vi ikke får gjort så mye med temperaturen. Kanskje er den stilt inn for hele bygget, og vaktmesteren er på ferie? Da trenger du en kjekk bordvifte eller en litt større vifte som kan stå på gulvet ved siden av deg.

HubSpot Video

Pass bare på at du har noe tungt å legge på papirene dine på pulten. Vi lurer på om vi skal lage oss noe sånt noe her på Komplett Bedrift-kontoret. Neida. Joda. Neida. 

Støv og skitt og luftrensere

1160876-kopi

Med varme kommer åpne vinduer, og med åpne vinduer kommer støv, pollen og alskens skitt som svever i lufta. Iigloen nevnt ovenfor renser lufta fint, men kanskje vil du ha en egen maskin som gjør bare dette. Da bør du ta en titt på Leitz TruSens-renseren for rom opp til 23 kvm. Trenger du en for større kontorer, er det flere ulike modeller å velge mellom.

Klamt å sitte?

Det kan være klamt å sitte på samme stol i timesvis, og hvis ikke du er typen til å bruke gåmølle, er du lenket til stolen hele dagen.

1157022_4-kopi

Da gjelder det at stolen bidrar til komfort og gir litt kjøling. Denne stolen gjør det. Blå, rød eller sort, det pustende nettingstoffet i denne ergonomiske stolen lar luften sirkulere og gir god ventilasjon. Det er lett å rengjøre, puster godt, og du er avkjølt selv på de varmeste sommerdagene.

Huskeliste for varme sommerdager

Så, for å oppsummere: Du trenger å holde væskebalansen, skaffe deg noe som holder temperaturen nede og luften ren, pluss at du skal ha sitte behagelig.

For være helt ærlig: Det høres kanskje ut som det er ferie du trenger.

Varmt på kontoret? Kjøl deg ned her