sommerkontoret

Norge må gå rundt. Også om sommeren. Så om du er en av de som må fiske frem laptopen og ta ei økt mens andre slikker sol, eller du bare ønsker å «være grønn på Teams» (vi dømmer ingen), så har vi noen produkttips til sommerkontoret!

Endelig er sommeren her, og for de fleste av oss her på Berget kryper gradestokken stadig oppover. I denne artikkelen har vi samlet fem sommerhete tips til sommerkontoret.

» Jobbe fra hytta i sommer? Her er alle våre produkttips!

1. Bærbar skjerm som tåler lys

Er du godt vant til to skjermer på jobben, eller kanskje en ultrawide, vil du garantert elske en portabel skjerm á la 16-tommeren fra Asus, som du ser på bildet. Den har anti glare-funksjonalitet, som reduserer refleksjon av lys og kun én USB-C-kabel mellom seg og PC-en, så du får ladet enheten samtidig som du bruker den. Vil du ha en mindre skjerm, kan jeg anbefale Lenovo ThinkVision M14, på fjorten tommer.

2. Hjemmekontorpakken som har «alt»

Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke

Rimeligere hjemmekontorpakke får du ikke tak i. For under 600 kroner får du både HD-webkamera, headset med mikrofon, trådløst tastatur og trådløs mus. Settet er kompatibelt med Hangouts, Teams og Zoom, så nå er all møteaktivitet i sommer sikret. Foretrekker du rollermouse, kan dette reisesettet med mus og rullestav fra Contour anbefales.


3. Vifte som holder deg sval i sommervarmen 

iiglo bordvifte

Sommeren kan bli varm. Skal du jobbe komfortabelt, trenger du en stillegående vifte som regulerer temperaturen. Denne sirkulasjonsvifta fra iiglo har attpåtil fjernkontroll. På den laveste innstillingen er lydnivået på beskjedne 20 dB (det tilsvarer lyden av noen som hvisker stille eller blader som beveger seg i vinden), så du kan fint ha den på soverommet om natten. ECO-funksjonen i viften gjør at den selv regulerer styrken ut fra temperaturen i rommet.

4. Alltid på nett med trådløs 4G-router

Zyxel 4G-ruter

Uten nett og router duger helten ikke. Med Zyxel HomeSpot får du mobilt 4G-bredbånd på hytta, i fjæra, på en fjelltopp eller hvor enn du måtte være, så lenge du har LTE-mobildekning. Det er bare å trykke inn SIM-kortet, og du er i gang! Denne gir deg en datahastighet på opptil 300 Mb/s, og du kan enkelt dele nett med andre også.

5. Strømstasjon, så du slipper batteriangst

River 600 Max strømstasjon

Dette er en av våre favoritter i år. Med EcoFlow RIVER Max har du din egen strømstasjon, så du slipper å være redd for å gå tom for strøm. Perfekt til båten, hytta eller andre steder der du ikke kan plugge inn i veggen. Her kan du lade laptoper, mobiler, ja til og med kjøkkenapparater og verktøy opptil 1800 W.

Er du heldig, kan du vinne denne i vår sommerkonkurranse, som du kan melde deg på nå. Les mer ved å klikke på banneret under:

Bli med på vår sommerkonkurranse!