sommerkontoret

Norge må gå rundt. Også denne sommeren. Så om du er en av dem som må fiske fram laptopen og ta ei økt mens andre slikker sol, eller du bare ønsker å være grønn på Teams (vi dømmer ingen), så har vi noen produkttips til sommerkontoret.

Endelig er sommeren her, og for de fleste av oss her på berget kryper gradestokken stadig oppover. I denne artikkelen har vi samlet fem hete tips til sommerkontoret.

1. Bærbar skjerm som tåler lys

Er du godt vant til to skjermer på jobben, eller kanskje en ultrawide, vil du garantert elske en portabel skjerm á la 16-tommeren fra Asus, som du ser på bildet. Den har anti glare-funksjonalitet, som reduserer refleksjon av lys og har bare én USB-C-kabel mellom seg og PC-en, så du får ladet enheten samtidig som du bruker den. Vil du ha en mindre skjerm, kan jeg anbefale Lenovo ThinkVision M15 på femten tommer.

2. Hjemmekontorpakken som har alt

Trust QOBY 4in1 hjemmekontorpakke

Rimeligere hjemmekontorpakke får du ikke tak i. For under 600 kroner får du både HD-webkamera, headset med mikrofon, trådløst tastatur og trådløs mus. Settet er kompatibelt med Hangouts, Teams og Zoom, så nå er all møteaktivitet i sommer sikret. Foretrekker du rollermouse, kan dette reisesettet med mus og rullestav fra Contour anbefales.

 


3. Vifte som holder deg sval i sommervarmen 

iiglo bordvifte

Sommeren kan bli varm. Skal du jobbe komfortabelt, trenger du en stillegående vifte som regulerer temperaturen. Denne sirkulasjonsvifta fra iiglo har attpåtil fjernkontroll. På den laveste innstillingen er lydnivået på beskjedne 20 dB (det tilsvarer lyden av noen som hvisker stille eller blader som beveger seg i vinden), så du kan fint ha den på soverommet om natten. ECO-funksjonen i viften gjør at den selv regulerer styrken ut fra temperaturen i rommet.

4. Alltid på nett med trådløs router

TP-Link M7350 4G-Router

Uten nett og router duger helten ikke. Med en TP-Link M7350 4G-Router får du mobilt 4G-bredbånd på hytta, i fjæra, på en fjelltopp eller hvor enn du måtte være, så lenge du har LTE-mobildekning. Det er bare å trykke inn SIM-kortet, og du er i gang! Denne gir deg en hastighet på opptil 150 Mb/s, og ti enheter kan være på nett samtidig. Batteriet holdet i opptil åtte timer. Og den ser bra ut på stranda.

5. Pollen, støv og os fra grillen - farvel

1169990-kopi-1

Alle har rett på ren luft. Men hvordan skal du skaffe deg det i en støvfylt sommer med pollen, støv og stekeos fra grillen til din stolte far? Jo, med en iiglo 4-i-1 HCPC som både er et varmeapparat, en luftkjøler som renser og fukter lufta. Plutselig blir en tur for å få frisk luft noe som skjer i stua.

iiiglo 4-i-1 HCPH har et digitalt kontrollpanel som gjør den enkel å betjene. Fjernkontrollen har også alle funksjonene slik at du kan betjene enheten på avstand.

 

Beskytt deg, ditt og dine mot lynnedslag