pc-skjermer-til-jobb_toppbilde

 

Å velge riktig PC-skjerm til dine arbeidsoppgaver og ditt bruk, kan rett og slett gjøre arbeidshverdagen din bedre. Her tar vi deg gjennom våre beste skjermer til din jobb og ditt bruksområde.

 

Til deg som trenger (eller foretrekker) stor skjerm

Dersom jobben din innebærer at du blir sittende foran PC-skjermen en hel arbeidsdag, er det fort gjort å bli sliten i både øyne og kropp. Med en god og stor skjerm kan du forhindre at dette skjer. I Komplett Bedrift er vi derfor store tilhengere av ultrawide skjermer, som gir bedre effektivitet og flyt i arbeidet, fordi du kan ha alle arbeidsvinduer fremme samtidig, på én skjerm.

Se alle våre store og ultrawide skjermer.

 

Les også: Få den perfekte kontorplass

 

pc-skjermer-til-jobb-wide-screen

 

PC-skjerm til kontorarbeidet

Alternativet til ultrawide skjerm er å bruke to mindre skjermer. Dette er også et rimeligere alternativ, i hvert fall dersom du allerede har én PC-skjerm du er fornøyd med. Vi har flere gode skjermer, i ulike størrelser og prisklasser, til deg som foretrekker denne løsningen.

Se alle våre skjermer til kontorarbeidet.

 

Les også: Hvor mange PC-skjermer trenger du?

 

PC-skjermer til grafisk arbeid

Noen arbeidsoppgaver krever mer av skjermens egenskaper enn andre. Jobber du med video, foto eller grafikk, har du trolig visse krav til både oppløsning, fargegjengivelse og bildekvalitet.

Se alle våre skjermer til grafisk arbeid.

 

pc-skjerm-til-jobb_grafisk-arbeid

 

God skjerm til god pris

Veldig mange av oss trenger bare en helt vanlig skjerm, uten ekstraordinære funksjoner eller egenskaper.

Dette er våre mest prisgunstige skjermer.

 

Les også: Hvordan velge riktig PC-skjerm til arbeidsplassen?

 

Portable skjermer på farten

Dersom du reiser i forbindelse med jobb, eller generelt er mye på farta, kan du nyte godt av å ha en portabel skjerm. Disse er små, lette og har god batterilevetid, og kobles enkelt til PC-en din med en USB-C-kabel.

På steder uten dedikerte presentasjonsmuligheter tilbyr portable skjermer en ideell løsning for presentasjoner. De gir friheten til å velge hvilket innhold som skal vises, og kan være gull verdt dersom det oppstår tekniske problemer med tiltenkt presentasjonsutstyr, tilkobling og lignende.

Se alle våre portable skjermer.

 

Les også: Alt til jobb på farten