Kvartalsrapporten Q2-23

Vi oppsummerer andre kvartal og ser hva anmeldere har sagt om det vi selger. Så ikke stol på oss bare fordi vi sier at utstyret vårt er skikkelig bra. Hør på de andre også. Og skriv ønskeliste til sjefen. (Eller kjøp inn noe bra utstyr om du sjøl er sjef, så klart. Og gi det til de ansatte.)

 

Som alltid byr vi på en en Jøss! på slutten.

  

Apple MacBook Air 15-tommer

Denne laptopen er det mange som har ventet på. Både fordi MacBook Air, som alltid, er insanely great, men også fordi en femten tommer skjerm er enda bedre å jobbe med enn de litt mindre. Og for dere som har savnet MagSafe-kontakten: Nå får dere den. På MacBook Air.

«And yes, in case you were on the edge of your seat: it is good”, skriver The Verge

Motorola razr 40 ultra - den (nesten) perfekte mobiltelefonen?

 

Tek.no slår på den store gongongen når de omtaler Motorola razr 40 ultra. Kanskje den perfekte telefonen ikke finnes (enda) men den nye Razr nærmer seg, skriver Tek.no. Folka i Pocket-Lint elsker den også.

 

Corsair Xeneon Flex - Eksepsjonell bildekvalitet

Denne skjermen som er en fryd å spille på, men den funker også funker som ei kule på kontoret. Du kan faktisk bøye den med hendene. Tenk hvor ofte du trenger å få ut energi gjennom en arbeidsdag... Helt rått, sier Tek.no

Roborock S8 Pro Ultra ink tømmestasjon

Roborock S8 Pro Ultra ink tømmestasjon Robotstøvsugere

Tida har gått fra å støvsuge selv. Og å vaske gulv. Roborock S8 Pro Ultra fikser alt dette mens du er ute av kontoret. Den passer seg selv, suger godt, navigerer rundt stolben, og Tek.no mener det er den aller beste robotstøvsugeren på markedet. Set it and forget it, skriver Digitaltrends.

Nykvernet kaffe er god kaffe

Hvis du er en seriøs kaffedrikker, og det tror vi du er, da er det nykvernede bønner som gjelder. Vi har mange ulike kverner du kan ha i kjøkkenkroken på jobben, og nå har Tek.no gjort en grundig test av mange av dem. Vi har mange modeller, men Tek.no gav Wilfa WFCG-2 sju poeng av ti mulige og beskriver den som perfekt for filterkaffe.

 

Sonos Era 300

Sonos Era 300 er en herlig trådløs høyttaler, spesielt for dere som har lagt opp til et Apple-styrt kontor. Den har Dolby Atmos og stemmestyring, AirPlay 2 og både wi-fi og bluetooth. Den ser også pen ut på bordet – et skikkelig smykke som varsler en ny æra for Sonos, skriver Gizmodo.

Jøss! of the day 

Disse folka kar laget en schwæær laptop

Vanligvis tenker vi at en laptop skal være liten og lett. Tenk på MacBook Air. Men hvorfor være tradisjonell?

Youtuberne Evan & Katelyn har i stedet laget en maskin som veier nesten 50 kilo og bruker en 43-tommer TV som skjerm. Hva de skal med den, vet vi ikke, og hva andre skal med den, vet vi heller ikke. Men det er jo gøy.