Kalde kontorer krever varmende dingser

Vi har tidligere skrevet om kjølige kontorplasser, og det er alltid en diskusjon om hva som er for varmt eller kaldt. Men selv om forskerne har funnet ut at den perfekte temperaturen er 22 grader, så er det en subjektiv sak om dette er for høy eller lav temperatur for deg. Vi har også merket oss at en del arbeidsplasser setter ned temperaturen for å spare penger

Ingenting illustrerer denne debatten bedre enn diskusjonen mellom menn og kvinner. Ofte ser vi at kvinnene vil ha høyere temperatur enn mennene.

En undersøkelse blant mer enn fire hundre av våre lesere høsten 2021 viste at vi trives med at temperaturen på kontoret ligger et sted mellom 20 og 24 grader. Skal vi våge oss på en analyse, ser vi av tallene at langt flere kvinner enn menn vil ha 23-24 grader. Så det bekrefter egentlig både forskning og fordommer, for å si det slik. Kanskje er det heller ikke Statistisk Sentralbyrå-nivå på denne forskningen, men det er vår forskning, goddammit, and we’re stickin’ to it!

Komplett_Bedrift_-_Den_perfekte_innetemperaturen_-_Google_Skjemaer

Temperatur er noe objektivt, det er det ingen tvil om. Det kan måles. Samtidig er opplevelsen av temperatur noe subjektivt. Så hvis du synes det er for kaldt på kontoret, hva kan du gjøre? La meg hjelpe deg.

Det mest åpenbare – sett inn en ovn til

Mill har ovner som er stilige nok til at de tåler å stå framme. Men det er akkurat det jeg vil du ikke skal gjøre, du skal gjemme den under pulten, så den kan spre en god lunk fra tærne opp til headsettet ditt.

Dessuten kan du styre en Mill med en app via wifi. Dermed kan du sette på varmen når du reiser hjemmefra om morgenen, så har du behagelig varme på kontorplassen når du kommer fram på jobb. Vårt forslag: Mill WiFi gulvovn,1200 W

Mill 1200 W

Varme omslag – som om noe ga deg en god klem

Hvis du kjenner kuldegysning langs nakken, da vil vi anbefale noe som varmer og gjør godt for støle muskler samtidig. Sharper Image har et varmeomslag for nakken som faktisk ser ganske stilig ut. Mer som en Star Wars-prinsesse enn en nakkeslengpasient, i alle fall. Og det supre med den er at du kan bruke den til sommeren også. For den kan kjøle like godt som den varmer. Og vet du hva som er bonus? Den dufter av lavendel.

Sharper Image VarmeKulde

Må du ut en tur innimellom? Ikke noe problem.

Noen av oss må ut for å trekke frisk luft innimellom. Sånn er det bare. Men ute er det kaldt, og inne er det varmt og det hadde vel vært deilig om det var varmt ute også? Det du trenger er en terrassevarmer. Denne fra iiglo koster ikke mer enn at du kan be sjefen om dette lille velferdstiltaket uten at noen går konk.

iiglo terrassevarmer høy lampe

 

Skap din egen varme

Den som sitter stille, fryser fortere enn den som beveger seg. Dessuten – vi sitter allerede altfor mye, så det å gå litt er bra for kroppen og det er en fin måte å holde varmen på. Vi har en finfin gåmølle fra Cratos som passer bra for deg som allerede liker å stå ved kontorpulten.

Cratos Gåmølle

Hold varmen med favorittkaffen din

Det er på tide å se på den varme, deilige drikken du kan kyle nedover svelget for å få den livgivende, heite følelsen av velvære. Med andre ord – det er tid for kaffe.

For å skryte litt av oss selv: I Komplett Bedrift er vi gode på kaffe. Vi kan hjelpe til enten dere vil ha en stor kaffemaskin eller noe mindre og personlig. Ta en titt på disse kaffemaskinene eller disse tidløse kaffetrakterne fra Moccamaster.

Trenger du påfyll? Vi har kaffen du trenger til Nespressomaskinen din. Eller om du har en Dolce Gusto.

Så uansett hva du trenger for å holde varmen kan vi hjelpe deg.

Vi kan til og med sørge for at du holder varmen med et varmeteppe om natten. Så kommer du ferdig opptint på jobb...

Trykk her for å se ukens tilbud