20210510_215923

Det er mange grunner til å sitte med god avstand til hverandre. Da snakker jeg ikke bare om faren for Covid-smitte. Det er ukomfortabelt å sitte tett bare fordi du skal komme med i bildet under en videokonferanse. Alle trenger litt armslag og plass til å notere på en laptop, ikke bare på telefonen sin. Da er det viktig at videokonferanse-kameraet fanger opp alle. Det gjør Iris 4K-kameraet fra Trust.

Trust er et solid firma som i nesten førti år har solgt datautstyr til deg som er opptatt av mest mulig verdi for pengene. Selskapet har nordisk hovedkontor i Oslo og leverer alt innen PC- gaming- og mobiltilbehør, samt utstyr til videokonferanse.

Men tilbake til dette med å sitte for tett.

Faktisk er ikke folk så komfortable med å sitte nærmere enn en meter på jobben, viser undersøkelser. Folks intimsone er større på arbeidsplassen enn i familiesammenheng. Nå har vi trent oss på meteren i over et år, så det er grunn til å tro at disse vanene fortsetter.

Nettopp derfor er det gøy å kunne tilby et skikkelig konferansekamera til en pris som få kan slå og som gjør at ingen må klemme seg sammen for å komme med i bildet.

Iris konferansekamera fra Trust sørger for at de som er i rommet eller ved bordet kommer med i bildet. Med hele 4K Ultra HD og 120 graders vinkel på linsa skal det godt gjøres å bli glemt selv om det er mange deltakere i videokonferansen. 8 personer er ikke noe problem.

Du kan også være trygg på at deltagerne blir sett godt og skarpt i alle slags lysforhold. ClearView-teknologien med WDR (Wide Dynamic Range) og Ultra HD (4K) sørger for det.

Trust Iris kan brukes i et hvilket som helst møterom. Det er plug&play, og trenger ingen installasjon. Foretrekker du Zoom? Meet? Teams? Alt funker. Bare koble til med USB-kontakten, så er du i gang.

Et kamera som fikser klikkelyder?

Hvorfor kan ikke kameraene ha en mikrofon som er smart nok til å skjønne forskjellen på velkommen og uvelkommen lyd? Altså forskjellen på noen som snakker og noen som klikker med en kulepenn eller trommer på bordet?

Det er akkurat det konferansekameraet Iris fra Trust skjønner. Derfor kan Per Arne klikke så mye han vil på kulepennen sin, og Lise Gro kan tromme så mye hun vil med fingrene. Siden Iris er smart, skjønner ClearSound-funksjonen til Iris at det er den som snakker som er viktig. Altså mutes andre forstyrrelser. Sånn blir videokonferansene bedre og mer effektive.

Om du skulle ha så stort rom eller spredte medarbeidere at du trenger å forsterke lyden noe, er det lett å koble til en ekstern mikrofon. Og du kan feste Iris til en skjerm med et veggfeste.

Alle fortjener et godt webkamera

Selv om det er lett å bli begeistret over et nytt videokamera på konferanserommet, er det viktig å huske på dem som fortsatt sitter hjemme. De fortjener også å bli sett godt. Trust har mange webkameraer for ulike budsjetter og behov.

Covid-19 har snudd opp-ned på arbeidsvanene våre, og mange sitter fortsatt hjemme. Med mye rare lysforhold. Jeg anbefaler derfor spesielt vårt 2K (QHD) webkamera Trust TW-250 QHD.

Med gode webkameraer på hjemmekontorene og et videkonferanse-kamera som får med alle i rommet er det bare å glede seg over det moderne samværet.

Jo mere vi er sammen, jo gladere blir vi.

Avtaler og større forespørsler