Hva er et public display

Du ser dem på flyplasser, bussterminaler, i butikker og på restauranter. Et public display er en stor skjerm som har spesifikasjoner og egenskaper som gjør at den egner seg godt både som skjerm, digitale reklameskilt og informasjonstavler.

Først og fremst er public display laget for å dekke et behov hos bedrifter og organisasjoner med behov for å gi informasjon offentlig. Ofte snakker vi om proffskjermer for å skille dem fra ordinære TV- eller PC-skjermer.

Public display kommer i mange størrelser og former avhengig av formål og behov hos kunden. Det kan være fra små nettbrett til svære jumbotroner. I tillegg til å se dem på flyplasser, offentlig transport, sportsstadioner og lignende, ser du dem også i dagligdagse sammenhenger som i butikker og på restauranter.

Robuste skjermer for kommersiell bruk

Det som skiller public display fra en TV er at skjermen har egenskaper som gjør at den kan stå i støvete og fuktige omgivelser eller utendørs og utsatt for vær og vind. I tillegg vil en public display ha andre funksjoner som:  

  • Fungerer både i horisontal og vertikal modus
  • Tidsplanlegging for av/på, og andre tilpassede funksjoner
  • Meget høy lysstyrke, tilpasset ulike miljøer
  • Mer robuste komponenter som tåler lenger driftstid
  • Tåler høyere temperatur
  • Lenger og mer omfattende garanti, som dekker kommersiell bruk

Public display slår projektoren

Mange bedrifter bruker også offentlige skjermer på møterom til fordel for en projektor hengende fra taket. Med en skjerm ser det profesjonelt ut og du slipper ledninger som henger løst og susing fra prosjektorviften. Dessuten er et public display brukervennlig med rask oppstart og enkelt i bruk både for de som er IT-kyndige og de som ikke er det. Vedlikeholdet er minimalt.

Les også: Derfor bør du bytte ut projektoren på møterommet

Se vårt store utvalg av Public Display

En helt ny måte å kommunisere på

Digitale reklameskilt kan være et stort public display, eller en kombinasjon av flere proffskjermer. Det finnes også kiosker eller nettbrett der brukere kan navigere og utføre handlinger og kjøp. Du har kanskje brukt en selv i den selvbetjente kiosken på McDonald’s? Er det ikke deilig å slippe å bestille over disk, men gjøre det i fred og ro på en skjerm uten at noen venter i køen bak deg?

Unike muligheter med innebygd software

Med innebygd software kan du enkelt produsere og publisere innhold på flere skjermer samtidig, plassert på ulike steder. Eksempelvis kan sjefen over alle sjefer på Deli de Luca distribuere ut til alle skjermene i butikkene over hele landet at det er tilbud på kanelboller akkurat i dag. Og det bare ved noen få tastetrykk.  

Public displays finner stadig nye bruksområder og det er i utgangspunktet ingen begrensinger for hva du kan vise frem av informasjon og hvor du kan plassere dem.

Trykk her for å se ukens tilbud