Topp 10 tek

Året er snart forbi, og for et år det har vært i teknologiens navn. Vi har selvsagt noen personlige favoritter blant årets nyheter, men du trenger ikke ta vårt ord for god fisk. Vi har nemlig anmeldelser til å backe oss. Her får du våre favorittanmeldelser fra Tek.no i 2022!

Motorola Edge 30

Vi har en drøss av svindyre telefoner å velge mellom på markedet, men det finnes faktisk også strålende telefoner til under 5 000 kr. Motorola Edge 30 har en lynrask OLED-skjerm, kamera med hele 50 megapiksler og støtte for 5G. For sin lave pris er altså Motorola Edge 30 en strålende telefon.

Les hele anmeldelsen her

Se Edge 30 på komplettbedrift.no

Apple iPhone 14 Pro

Langt i den andre enden av prisskalaen, har vi iPhone 14 Pro. Selvsagt MÅ man ikke kjøpe en så dyr telefon, men trenger du det beste er det ingen tvil om hva du skal ha. Årets modell har fått kameraer med 48 megapiksler, mulighet til å ta opp video i 8K-kvalitet og et eget Ultra Wide-objektiv som gjør det til et enda bedre arbeidsverktøy for deg som tar mye bilder og film. Med nye funksjoner og teknologi fanger kameraet mer lys og gir deg nesten helgode, profesjonelle bilder.

Den er også utstyrt med A16-chip – den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne. Hittil. Hele telefonen er rett og slett en ekte arbeidshest, og et enestående kjøp for deg som bruker mobilen mye på jobb.

Les hele anmeldelsen her

Se iPhone 14 på komplettbedrift.no

iPhone 14-1

Logitech MX Keys Mini

I en stor test av små tastaturer, var det Logitech MX Keys Mini som stakk av med seieren. Det forundrer ikke oss i Komplett Bedrift, for vi ELSKER Logitech MX Keys. I alle størrelser. Felles for alle størrelsene er at de er utrolig behagelige å skrive på, det kan kobles til flere PC-er samtidig og lager minimalt med støy når du taster.

Mini-utgaven er i tillegg megaenkel å ta med seg mellom kontoret, hjemmekontoret, hyttekontoret eller hvor enn du skal.

Les hele anmeldelsen her

Se MX Keys Mini på komplettbedrift.no

Sony WH-1000XM5

Da vi trodde Sony hadde nådd toppen med WH-1000XM4, lanserte de sin neste generasjon hodetelefoner. I år har hodetelefonene fått et helt nytt, elegant design i tillegg til enda bedre lydbilde enn forgjengeren.

Les hele anmeldelsen her

Se WH-1000XM5 på komplettbedrift.no

Sony 1000xm5

Apple MacBook Air 13

Apple har for første gang siden lanseringen av serien bygget en MacBook Air fra bunnen, og den ser helt fantastisk ut. Den har også blitt utstyrt med en rå M2-chip, som øker prosessor- og grafikkytelsen. Trenger du en Mac som tåler tungt arbeid samtidig som den er lett å frakte med seg, så vet du hva du skal gå for.

Les hele anmeldelsen her

Se MacBook Air 13 på komplettbedrift.no

Intel Core i5-13600K CPU

Denne høsten har Intel lansert sin 13. generasjon Core-prosessor, og det er virkelig imponerende. Prosessorene har to typer kjerner, en for ytelse (P) og en for effektivitet (E). P-kjernene jobber med store, tunge oppgaver, samtidig som E-kjernene jobber med lettere oppgaver. Ved ekstra krevende arbeid jobber begge kjernetypene sammen. Solid kraft og hastighet!

Les hele anmeldelsen her

Se i5-13600K CPU på komplettbedrift.no her

Roborock S7+

Hva var vel livet før robotstøvsugere? De tidlige utgavene var bra, men nå begynner de å bli virkelig smarte også. Roborock S7+ kommer med funksjon for sonisk mopping, så du slipper å tenke på flekker på gulvet. Av Tek sin test kommer det også frem at den gjør en strålende jobb på tepper. Det er med andre ord bare å lene seg tilbake og la den gjøre jobben.

Les hele anmeldelsen her

Se Roborock S7+ på komplettbedrift.no her

13-胶刷

Apple Watch Series 8

På den store Apple-lanseringen i høst ble det lansert hele tre nye utgaver av Apple Watch. Series 8 kommer med en hel rekke forbedrede helsefunksjoner. Blant annet kan klokken følge med på temperaturen din, varsle om eggløsning, og oppdage og varsle ved bilkrasj og fall.

Les hele anmeldelsen her

Se Apple Watch Series 8 på komplettbedrift.no her

Samsung 65" 4K Neo QLED

Denne TV-en er en syltynn skjønnhet, nesten uten ramme. Det er vakkert i seg selv, men ordentlig vakkert blir det når du skrur på skjermen. Med smartkalibreringsfunksjonen kan du bruke mobilen som sensor for å kalibrere skjermen til omgivelsene den befinner seg i. Skjermen har nydelig bildekvalitet og herlig presise farger. Workspace-funskjonen er også blitt lettere tilgjengelig, så du enkelt kan bruke den som trådløs monitor fra PC-en din.

Les hele anmeldelsen her

Se Samsung 65" 4K Neo QLED på komplettbedrift.no her

TP-Link Deco XE75

TP-Link har levert et strålende mesh-system, som sørger for at du har god dekning i alle rom på kontoret eller hjemmekontoret. Deco XE75 leverer WiFi 6E, den nyeste generasjonen WiFi og gir en helt rå hastighet. Deco-appen veileder deg gjennom oppsettet, så du trenger ikke være et geni for å få det til. Selvsagt gjør det heller ikke noe at ruterne ser veldig pene ut.

Les hele anmeldelsen her

Se TP-Link Deco XE75 på komplettbedrift.no her

1

Takk for et godt år fra oss i Bedriftsbloggen. Vi gleder oss til et nytt og spennende teknologiår!

Trykk her for å se ukens tilbud