Logitech - uansett hvor eller hvem du er

Finnes det et eneste kontor i Norge som ikke har utstyr fra Logitech? Jeg tror ikke det. Og ikke er det så rart heller.

Etter over 40 år i bransjen tør vi faktisk å kalle oss eksperter på IT-utstyr, men vi hviler ikke på laurbæra for det. Snarere tvert imot. Måten vi jobber på endrer seg stadig vekk, og det duger ikke lenger med klumpete utstyr som er laget for å stå stille på et kontor.

Utstyr for dagens og fremtidens kontor

Etter perioden hvor alle måtte sitte på hjemmekontor jobber folk annerledes enn før. Mange er sjeleglade for å være tilbake på kontoret, mens minst like mange setter pris på å kunne jobbe hjemmefra.

Det har imidlertid oppstått noen problemer ved økt bruk av hjemmekontor. Ikke alle har satt opp et fullverdig kontor med skjerm, tastatur og en god kontorstol. Å jobbe på en liten PC lenge og ofte fører fort til vondter i kroppen, samtidig som det gjør deg en del hakk mindre effektiv. For en bedrift kan dette bety store utgifter fra sykemeldinger og ineffektiv arbeidstid.

For å unngå dette utvikler vi gode løsninger for folks behov. Noen vil ha utstyr som gjør hjemmekontoret til en fullverdig arbeidsplass (minus kollegene, da). Andre vil ha utstyr som er enkelt å frakte med seg mellom kontor og hjemmekontor eller hyttekontor. Eller dra frem på toget. Uansett hva du foretrekker, har vi mest sannsynligvis noe som vil passe dine preferanser.

Ulike mennesker trenger ulikt utstyr

I tillegg til å passe til arbeidshverdagen din, skal utstyret passe deg. Hvilket utstyr som sikrer god ergonomi har ikke to streker under svaret, men varierer fra kropp til kropp. Derfor har vi utviklet tastatur i ulike bredder. Har du brede skuldre, vil du ikke få en avslappet holdning hvis du må skrive på et smalt tastatur. Og motsatt. Vi har også tastaturer som lar deg justere vinkelen og tastaturer som er buet så hendene dine hviler på det.

Og så var det mus. Det er ikke noe naturlig ved å bruke mus, og mange får musearm, senebetennelse og vondt i nakken av det. Med andre ord bør du ha en mus som i størst mulig grad lar hånden ligge slik at hele armen er avslappet. På vår MX Ergo kan du stille inn vinkelen på musa etter eget ønske, mens vår Lift sørger for at hånden din ligger og hviler i en naturlig "hilseposisjon".

En annen viktig faktor som splitter menneskeheten, er om man foretrekker PC eller Mac. Mange som bruker Mac har en oppfatning av at de må tilbehør fra Apple. La meg bare knuse den virkelighetsoppfattelsen, og fortelle deg at det ikke stemmer. Vi har utviklet mus og tastatur spesielt for Mac! Det kobler seg til Macen like enkelt som Apple sine, har Mac-layout og kan kobles til og bytte mellom tre Macer samtidig.

I  bunn og grunn dreier det seg om frihet i arbeidet. Ikke bare frihet til å velge PC eller Mac, men også frihet fra skader, frihet til å velge, og frihet til å jobbe sånn som du vil.

Les mer om legendariske Logitech MK710