kvartalsrapport_web

Det er ikke bare vi i Komplett Bedrift som er glad i produktene våre. Når vi tråler internettet (og vi t r å l e r internettet) finner vi mange som er glad i de samme produktene. Så vi samler dem alle her, så har du en kvartalsvis guide når du skal handle godsaker. Og så legger vi til en Jøss! på slutten.

Apple HomePod Mini – endelig

Alle som har siklet i årevis på en Apple HomePod, men synes den var for stor for å ta med i håndbagasjen fra utlandet, kan nå skaffe seg en Apple HomePod mini. Apple HomePod mini er til for å styre lys og varme og annet på kontoret, men den kan også spille musikk. (Kom igjen, trykk på musikk-lenken. Live a little!) Den styres også selvfølgelig av Siri, om du vil.

Nå er det på tide å kjøpe en, skriver MacRumors.

Svive Lynx Tier 3

Vi er litt stolte av vår egen baby, Svive-stolen Lynx Tier 3. Den har ekstra plass og dermed ekstra komfort, og den er like god å jobbe i som å game i. God komfort og god ergonomi, mener Tek.no.

Mill panelovner

Med en Will panelovn koblet til nettet er det lett å senke strømmen når du ikke trenger å ha det varmt på kontoret. Best i test, sier Tek.no

Som en GoPro Hero11 Black – bare mindre

GoPro Hero11 Black Mini er, som du sikkert skjønner, en litt mindre utgave av GoPro Hero11 Black. Og siden den er mindre, er den også lettere. Den er vanntett og tåler det meste. Engadget mener at den ikke er for alle, men for noen vil den være alt.

Garmin Venu2 Plus – mer enn bare til trening i lunsjpausa

Endelig en treningsklokke som passer også til dem som ikke trener. Garmin Venu2 Plus blir kalt en hybridklokke og har høyttaler og mikrofon for dem som vil ha hendene fri. Og hvorfor ikke installere Spotify-appen? Kanskje ikke Hi-Fi, men bra nok til podcast med pratsomme folk. CNET er i alle fall begistret

Over fjorten gode grunner for bedrifter til å oppgradere iOS

Bedriften din har så mange grunner til å oppgradere til iOS 16 for Apples iPhone at vi nesten misten pister pusten. Vi nevner i fleng (som i denne sammenhengen er tre):

  • Et steg nærmere en passordfri verden
  • Høyere sikkerhet
  • Single sign-on

...og mange andre årsaker du kan lese mer om hos Computerworld.

Jøss! of the day

iPhone 14 rapporterte selv om en bilulykke langt fra folk

Tidligere i desember kjørte en bil av veien på på Angeles Forest Highway i California, USA. Etter utforkjøringen raste bilen hundre meter ned i en dyp kløft uten mobildekning. Ved hjelp av iPhone 14s Crach Detection og nød-SMS via satelitt ble det gitt beskjed til redningsmannskapene og begge passasjerene ble hentet uskadd ut.

Trykk her for å se ukens tilbud