Collage Kvartalsrapporten Q3-22 (3)

Det er ikke bare vi i Komplett Bedrift som er glad i produktene våre. Når vi tråler internettet (og vi t r å l e r internettet) finner vi mange som er glad i de samme produktene. Så vi samler dem alle her, så har du en kvartalsvis guide over anmeldelser når du skal handle godsaker. Og så legger vi til et Jøss! på slutten.

AirTags! Hvordan klarte vi oss uten?

 

Apple har hatt AirTags på markedet en stund uten at det tok av noe særlig. Men med sommerens bagasjekaos på flyplassene ble det viktig å holde styr på hvor koffertene våre f a k t i s k befinner seg. Legg så til at AirTags trendet hardt på Tik Tok, så fikk Apple en forsinket og uventet suksess. Les mer hos TV2.no

Sony WH-1000XM5 – hører du?

Headsettet med det usexy navnet WH-1000XM5 er en oppgradering fra Sonys allerede fantastiske hodetelefoner. Fantastisk støyreduksjon, 30 timers lytting, smart, enkel og intuitiv i bruken. David Bloom hos Forbes er svært begeistret.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro tar opp kampen med Du Vet Hvem

Når Samsung først lager så bra mobiltelefoner, skulle det bare mangle om de ikke fulgte opp med gode buds for ørene. "Anyone with a recent Galaxy phone should consider the Buds 2 Pro", skriver PC Mag UK.

Flere muligheter rett i øret - Logitech Zone True Wireless

Tegning uten tittel

Det som er viktig når du skal ha deg trådløse ørepropper er at de sitter godt, er lette, har bra lyd og talekvalitet og at eehh.... du kan få dem i rosa. (Du kan få dem svarte også, som du ser.) Logitech Zone true Wireless er ikke de rimeligste du får tak i, men det er masse godt å si om dem. "Eksemplariske" skriver ZDNet. Logitech Zone True Wireless er også verdens første ørepropper som er Teams-sertifisert.

Færre vondter med Logitech Lift vertikal ergonomisk mus

Time etter time, dag etter dag. Datamusa er antagelig den dingsen du er mest i kontakt med i løpet av arbeidsdagen, sammen med tastaturet. For å unngå problemer med vonde hender eller musearm, er en vertikal mus en god ide. "Smooth moves", skriver Gizmodo.

Apple Macbook Air med M2-chip

Mye av gleden med å ha en laptop på fanget er at du kan jobbe hvor som helst og ikke trenge strøm for å få til det du skal. Den siste utgaven av Macbook Air har Apples egen M2-chip, og er gjerrig på strømmen. Du kan forvente up to 15 hours of wireless web browsing and 18 hours of video playback on a single charge, skriver Jonny Evans i Computerworld.

TP-Link RE505X utvider nettverket ditt

Sliter du med dårlig wifi-dekning? Du kan gjøre noe med det. Og poenget er ikke å kjøpe en enda kraftigere router, poenget er at du kan forsterke signalene som er der fra før. Rundt hjørner, ned trapper, inn i rom og ut på verandaen der dere spiser lunsj. CNET mener TP-Link RE505X er et svært godt kjøp du kan gjøre for å forsterke signalene. “Extremely capable and consistent performer - solid performance for the price.”

Jøss! of the day

Koreanerne er noe for seg selv. Nå fins det virtuelle influencere i Sør-Korea som gjør det alle influencere gjør. Bare bedre. Og uten skandaler, mat eller lønning. Og 130 000 følgere på Instagram.

Trykk her for å se ukens tilbud