Dette er kundenes favorittprodukter

Vi liker å skrive om produkter vi selv liker, men det viktigste er tross alt at kundene våre er fornøyde. Og skal vi tro anmeldelsene de legger igjen i nettbutikken, så er de veldig fornøyde. Her får du noen av produktene våre kunder er mest fornøyd med.

Macbook Air med M1 chip

Macbook Air er tilsynelatende den best likte PC-en vi har i vårt sortiment, og det er ikke så rart. Av kundene våre får den spesielt ros for å være kjapp takket være M1-chippen, ha imponerende batteritid og er enkel å bære med seg, samtidig som den er rimelig til å være Macbook. Vi sier oss helt enige.

Er du ikke Mac-bruker og trenger litt overbevisning for å bli det? Her finner du 11 gode grunner til å velge Mac på jobben.

Samsung 32" Odyssey G5 Curved skjerm

Denne skjermen er en favoritt på mange hjemmekontor. Det er fordi den er strålende for både gaming og jobb, uten at den koster en formue. I tillegg er mange fornøyd med at den er kurvet, som gjør det mer behagelig for øynene å sveipe over hele skjermen.

Samsung 49" Curved skjerm

Denne får vi ikke skrytt nok av, og det får ikke kundene våre heller. En super skjerm for både gaming og jobb. Den ultrabrede og kurvede formen gjør at du får en helt ekstrem opplevelse av gamingen, eller kan ha veldig mange programmer oppe samtidig. Skjermen har en funksjon som enkelt lar deg dele skjermbildet i inntil seks vinduer med bare ett museklikk, så du kan se og jobbe i flere vinduer på en gang.

Samsung 49 Curved gamingskjerm C49RG90

iPhone 12

iPhone 12 er kanskje ikke lenger toppmodellen til Apple, men den er fortsatt en favoritt. For de som ikke er så opptatt av å ha det nyeste av det nye, er dette en telefon med god ytelse og lang batterilevetid. I tillegg har den et strålende kamera med blant annet vidvinkel, ultravidvinkel, nattmodus og opptak i 4K Dolby Vision HDR. En optimal jobbtelefon, og prisen er ikke fullstendig avskrekkende den heller. 

Logitech MX Keys Trådløs Tastatur

Dette tastaturet er en stor favoritt både blant kundene og her hos oss. Det er ikke noe større enn det trenger å være, og er enkelt å ta med seg mellom kontoret og hjemmekontoret. Denne versjonen har numpad, men vil du ha det enda mindre finnes det en versjon uten. Kundene er også fornøyd med bakgrunnsbelysningen på tastene og perfect-stroke-tastene.

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse

Denne musen er skapt for å kurere musearm. Den ergonomiske utformingen gjør at du kan la hånden hvile i en naturlig stilling, som ikke skaper unødvendig anstrengelse. Ikke ta vårt ord for det, les heller “ingvarai” sin hyllest:

Siemens TQ705R03 Espressomaskin

Et kontor er ikke komplett uten en skikkelig kaffemaskin. En som denne fra Siemens for eksempel. Den har et veldig intuitivt panel som lar deg velge mellom de fleste typer kaffe, både med og uten melk. Maskinen renser seg selv med damp mellom hver bruk, så du alltid får fresh og god kaffe.

iiglo 11-i-1 Thunderbolt 3 Docking

Ingenting er mer irriterende enn en dock som ikke virker, så det gjelder å finne en som dekker alle dine behov. Støtter PC-en din Thunderbolt 3, har du alt du trenger og litt mer i denne docken. Du kan koble til to 4K-skjermer, samtidig som PC-en lades og alle dingser er koblet til docken. Går du mye mellom pulten din og møterom har du kun én kabel å forholde deg til for å få alt opp og kjøre hver gang du kommer tilbake til plassen din.

iiglo 6-i-1 Ultraslim Multiport Docking

Du vet aldri hvilke kabler som møter deg når du kommer til et nytt møterom. Eventuelt vet du at det er en kabel du ikke har riktig port i PC-en din til. Det løser du enkelt ved å alltid ha med deg en mini-dock eller dongle, som denne. De tar lite plass, men er til enorm hjelp.

iiglo Musematte

Jeg trenger vel ikke legge skjul på at vi er veldig fornøyde med de gode anmeldelsene på denne musematta fra vårt eget merke, iiglo. Som kundene sier: den er enkel og billig, behagelig og god størrelse. Alt du trenger i en god musematte!

Har du funnet ditt favorittprodukt? Gå inn og legg igjen en kundeanmeldelse, så hjelper du andre med å finne det perfekte produktet!

Trykk her for å se ukens tilbud