iiglo komplett bedrift

«Egner seg ikke til vaffelsteking». En verre anmeldelse kan du ikke få hvis du selger vaffeljern. Mye røre har blitt stekt (i andre jern) siden den gangen. I dag er iiglo en merkevare folk forbinder med kvalitetselektronikk til en rimelig pris.

I dag ler vi av den gangen Tek.no ga oss terningkast 1 på vaffeljernet. Da vi etablerte vårt eget «privat label brand», iiglo, hadde vi ikke noe system. Vi prøvde å finne vår rolle, og vi begynte med kjøkkenapparater, som ble solgt via vårt søsterselskap Komplett.no. Reisen derfra til her vi er i dag har vært ekstremt lærerik.

Kaffe i tastaturet? Null stress!

Våre kunder er langt fremme teknologisk, og de er kresne på kvalitet. Det er vi også. Når vi snakker med en fabrikk, spør vi etter det dyreste de har.

Vi vil ha kabler med den ypperste kobberkvalitet, toner og blekk som gir deg mest for pengene, mus og tastatur som både funker og føles bra, og de beste veggfestene.

Våre iiglo-produkter brukes i tusenvis av norske bedrifter hver eneste dag. Tilbakemeldingene vi får fra kundene hjelper oss til å videreutvikle og forbedre produktene, og en suksessfaktor i å stadig løfte kvalitetsnivået på iiglo.

Kjøper du HDMI-kabel hos oss, skal den vare lenger enn skjermen du kjøpte den til. Og skulle du søle kaffe i tastaturet, og du har en iiglo MK210 Combo, så er det null stress. Bare tørk av med en våt klut og fortsett der du slapp. 

Hjemmekontor som ikke koster skjorta

For halvannet år siden tok vi kontormøbler inn i iiglo-sortimentet. Etterspørselen har vært stor, spesielt etter at korona-pandemien slo til.

Et par uker etter at Norge stengte ned meldte Opinion at hver fjerde nordmann kjente på rygg- og nakkesmerter på grunn av mer hjemmekontor. Det skapte økt bevissthet rundt ergonomi, og bedrifter legger nå til rette for at ansatte kan fortsette å jobbe hjemmefra uten at det skal gå på bekostning av helsen.

Vi mener det ikke bør koste skjorta å lage et godt hjemmekontor. Vi laget derfor en «pakke» som gir deg et hjemmekontor til rundt fem tusen kroner. Den består blant annet av iiglo-produkter (hev/senk-pult, kontorstol, mus, stativ til bærbar). Se videoen her, som viser hvordan du setter opp hjemmekontoret:


Bestselgere fra iiglo

Her er noen av våre bestselgere:

iiglo GM100 skjermfeste med gassarm

Posisjoner skjermen akkurat som du vil, så du sikrer en ergonomisk arbeidsstilling.

iiglo skjermfeste med gassarm GM100

iiglo hev/senk-skrivebord

Ergonomisk skrivebord med anti-kollisjon på hev/senk-funksjonen, som gjør at heisen stopper og reverserer hvis den møter motstand.

iiglo hev senk skrivebord

iiglo Link kontorstol

Du kan til og med få den med din egen tekst/logo.

iiglo link kontorstol

 

Tar etisk handel på alvor

Det er ekstremt viktig for oss at produktene vi selger har en etisk profil. Produsentene forplikter seg til å skrive under på vår omfattende «code of conduct». Vi gjør også uanmeldte fabrikkbesøk. Kjøper du iiglo, kan du være trygg på at menneskene som har laget produktet har gode arbeidsvilkår, tarifflønn, overtidsbetalt og ferie.

→ Se utvalget av produkter fra iiglo her

New call-to-action