iiglo vår egen merkevare for ergonomi

Det er ikke alle tilbakemeldinger som er like lette å ta imot. En gang hadde vi lansert et vaffeljern under varemerket iiglo. Tilbakemeldingen var like enkel som den var tydelig: "Egner seg ikke til vaffelsteking". Da er det vanskelig å se hva annet en skal bruke et vaffeljern til.

Heldigvis har mye røre rent i jernet (andre jern, riktignok) siden den gangen. I dag er iiglo en merkevare folk forbinder med kvalitetselektronikk og gode kontormøbler til en rimelig pris.

I dag bare ler vi  av den gangen Tek.no ga oss terningkast 1 for vaffeljernet.

Da vi etablerte vårt eget «private label brand», iiglo, hadde vi ikke noe system. Vi prøvde å finne vår rolle, og vi begynte med kjøkkenapparater, som ble solgt via vårt søsterselskap Komplett.no. Reisen derfra til her vi er i dag har vært lærerik.

Du har da fortjent å sitte godt når du jobber?

iiglo-gruppen av produkter inneholder i dag en rekke kontormøbler. Ta for eksempel denne hev/senk-pulten med motor. De kommer nesten ferdigmontert, og akkurat nå har vi et fint tilbud på både dette og flere andre hev/senk-bord.

Selv om du kanskje liker å stå når du jobber, er det godt å sette baken nedpå iblant. Derfor har vi laget en ståstol med matte. Smart, ikke sant?

For de som ønsker en aktiv arbeidsdag, har vi laget en kontorsykkel

Vil du heller sitte hele tiden? Kontorstolene våre står ikke tilbake for noen når det gjelder ergonomi, utseende og design.

Kaffe i tastaturet? Null stress!

Våre kunder er langt fremme teknologisk, og de stiller høye krav til kvalitet. Det gjør vi også. Når vi snakker med en fabrikk, ber vi om det dyreste de har.

Vi vil ha kabler med ypperste kvalitet på kobberet, mus og tastatur som både funker og føles bra, og de beste veggfestene.

iiglo-produktene våre brukes i tusenvis av norske bedrifter hver eneste dag. Tilbakemeldingene vi får fra kundene hjelper oss å videreutvikle og forbedre dem. De hjelper oss å stadig løfte kvalitetsnivået på iiglo.

Kjøper du HDMI-kabel hos oss, skal den vare lenger enn skjermen du kjøpte den til. Og er du redd for belastning på hender og skuldre, sjekk ut iiglo ERGO Kx trådløst ergonomisk tastatur.

Hjemmekontor som ikke koster skjorta

For et par år siden tok vi kontormøbler inn i iiglo-sortimentet. Etterspørselen har vært stor, spesielt etter at pandemien festet grepet.

Et par uker etter at Norge stengte ned, meldte Opinion at hver fjerde nordmann kjente på rygg- og nakkesmerter på grunn av mer hjemmekontor. Det skapte økt bevissthet rundt ergonomi, og bedrifter legger nå til rette for at ansatte kan fortsette å jobbe hjemmefra uten at det skal gå på bekostning av helsen.

Vi mener det ikke bør koste skjorta å lage et godt hjemmekontor. Vi laget derfor en «pakke» som gir deg et hjemmekontor til rundt fem tusen kroner. Den består blant annet av iiglo-produkter (hev/senk-pult, kontorstol, mus, stativ til laptop). Se videoen her, som viser hvordan du setter opp hjemmekontoret:


Bestselgere fra iiglo

iiglo hev/senk-skrivebord

Ergonomisk skrivebord med anti-kollisjon på hev/senk-funksjonen, som gjør at heisen stopper og reverserer hvis den møter motstand.

iiglo hev senk skrivebord

iiglo Link kontorstol

Sitter du godt, jobber du godt.

iiglo link kontorstol

 

iiglo GM100 skjermfeste med gassarm

Posisjoner skjermen akkurat som du vil, så du sikrer en ergonomisk arbeidsstilling.

iiglo skjermfeste med gassarm GM100

iiglo tastatur og mus

Mus og tastatur skal du ta alvorlig, du bruker dem hele dagen, og da er ergonomi viktig. Vi har fine kombinasjonspakker.

iiglo MKX Multi Silent Combo mus tastatur kombinasjon

Vi tar etisk handel på alvor

Det er ekstremt viktig for oss at produktene vi selger har en etisk profil. Produsentene forplikter seg til å skrive under på vår omfattende «code of conduct». Vi gjør også uanmeldte fabrikkbesøk.

Kjøper du iiglo, kan du være trygg på at menneskene som har laget produktet har gode arbeidsvilkår, tarifflønn, overtidsbetalt og ferie.

Publisert 10. des. 2020
Oppdatert 13. jan. 2022

Møbler til kontoret me lynrask levering