her er produktene vi elsker og bruker_2

«Vis meg kontoroppsettet ditt, og jeg skal fortelle deg hvem du er», sa Abraham Lincoln. Eller ikke. Uansett, i denne artikkelen får du inside information på hvilke produkter jeg og mine kolleger i Komplett Bedrifter anbefaler, og som vi selv bruker.

Jeg har tatt meg en tur rundt til seks flotte kolleger i Komplett og spurt dem om hvilke IT-produkter de bruker og er superfornøyd med.

Bethina klarer seg ikke uten dette headsettet

Headset - Sony WH-1000XM4

Sitter du i åpent kontorlandskap, på en kaffebar eller hjemme med folk rundt deg – et støydempende headset gir deg en boble du kan gå inn i og lukke mas og kjas ute, så du kan konsentrerer deg om oppgaven foran deg. Kampanjekoordinator i Komplett.no, Bethina Brustuen har sin favoritt:

– Jeg er så fornøyd med mitt Sony headset. Battertiden er eksemplarisk. Jeg tror jeg lader dem annenhver uke, og jeg bruker dem mye! Ellers har de avansert støydemping. Du kan for eksempel stille dem in til å slå av støydemping hvis det kommer en bil eller noen snakker til deg. Lyden kan kalibreres til ørene dine, og du kan justere for mer eller mindre bass eller vokal. De sitter også godt på hodet. Det beste er at de har flere bruksområder. Jeg bruker dem til alt av møter på jobb, til trening, og ellers når jeg vil stenge verden litt ute. De er også trådløse, noe som er gull.

Sjekk ut Bethinas anbefaling i nettbutikken: Sony WH-1000XM4

En ekte bromance mellom Tormod og tastaturet hans

Trond+Logi Keyboard

Man har bare ett gitt antall tastetrykk i kroppen i løpet av ett liv, så det er viktig at hvert tastetrykk gir mest mulig glede, mener kundereisesjef Tormod Hystad. 

– Jeg er nesten forelsket i MX-tastaturet mitt. Det er helt fantastisk. Det gir en skikkelig kvalitetsfølelse og kan være paret til tre maskiner samtidig, og det er kjapt og enkelt å bytte mellom dem med dedikerte taster. Det er en nytelse å skrive på, har god bakgrunnsbelysning, svinaktig bra batteritid og det ser jo bra ut også. Trådløst er det også, og passe stort, så jeg får det i sekken sammen med laptopen og bærer det faktisk med meg hjem når jeg skal ha hjemmekontor. Jeg drar det til og med fram de gangene jeg jobber på toget!

Sjekk ut Tormods varme anbefaling i nettbutikken: Logitech MX Keys

Ares smarte hjem

mesh og roborock

Vår salgs- og produktsjef, Are Sørensen, bruker tiden effektivt når han er på hjemmekontor, takket være smart teknologi. Annet arbeid, som å støvsuge, setter han bort til en robot.

– Uten en god ruter på hjemmekontoret, kommer man ikke langt, bokstavelig talt! Jeg anbefaler mesh-systemet til ASUS, som har Wifi 6. Den er koblet til robotstøvsugeren min, som holder gulvet rent og pent. Og til en ringeklokke med video. Det er noen av favorittdingsene jeg har i mitt smarte hjem.

Sjekk ut Ares anbefalinger i nettbutikken:
- ASUS Router TUF-AX5400
- Ecovacs Deebot T9 Aivi (robotstøvsuger)
- Ring Video Dørklokke

... og les mer om Wifi 6 og alle fordelene det gir!

Anders sverger til AirPods fra Apple

Apple AirPods Komplett Bedrift

Hos salgsdirektør Anders Odden er det magisk stemning hver dag, så lenge han kan ha på seg sine Apple AirPods.

– AirPods er magiske, som markedsføringen sier. De kobler seg på automatisk når du setter dem inn i øra. Jeg bruker dem stort sett når jeg sitter ved PC-en, men de kan brukes i alle settinger. Når du slår plenen, trener eller ser på solnedgangen og vil ha litt filmmusikk i bakgrunnen.

Sjekk ut Anders sin anbefaling i nettbutikken: Apple AirPods

Dette er min favoritt-PC

Marie+Lenovo

Vår lærling Marie Roland-Jacobsen har funnet sin favoritt i den store jungelen av PC-er:

– Jeg ønsker å slå et slag for Lenovo ThinkPad. Det er jo ofte tilbehøret som får fokuset, og når man har en PC som alltid fungerer bra tar man den for gitt. Denne leverer dag inn og dag ut, på kontoret, på reise, og ikke minst hjemme. Den er ikke den peneste, den er ikke den raskeste, men batteritiden er upåklagelig, og jeg kan koble meg på nett med 4G via pc-en. Tretti år med utvikling kan man ikke slå!

Sjekk ut Marie sin anbefaling i nettbutikken: Lenovo ThinkPad. Er du mye på farten, eller mellom kontoret og hjemmet, anbefaler hun den bærbare skjermen ASUS MB166C 16".

Denne får all min oppmerksomhet på hjemmekontoret

Sandra og Svive

– På hjemmekontoret mitt har jeg en Svive-skjerm. Det er en god, men rimelig skjerm fra Svive, som er Komplett Bedrifts egen merkevare. Før hadde jeg to mindre skjermer, men etter at jeg fikk denne på 35 tommer, går jeg ikke tilbake! Jeg synes det er lettere å holde konsentrasjonen, jeg har mindre spenninger i nakken, og det er ikke tull at man er mer effektiv med én, stor skjerm!

Sjekk ut min anbefaling i nettbutikken: Svive 35" Curved skjerm

Ina har konvertert til rollermouse!

Ina Agerup

En ergonomisk mus er plassert under tastaturet og gjør at du slipper å strekke deg, slik du må med en tradisjonell mus. Det kan forebygge musearm og redusere belastning på nakke, skuldre, albuer og håndledd. For det utrente øye ser det ut som noe som kommer fra Hjelpemiddelsentralen. Men for vår designer, Ina Agerup, er den et «must»:

– Jeg bruker rollermouse og bordforlenger for å forebygge musearm, som jeg har hatt før. Da får du ikke noe bedre, mener jeg. Overgangen fra vanlig mus var null problem.

Sjekk ut Inas anbefaling i nettbutikken: Contour Rollermouse Red

Avtaler og større forespørsler