IMG_0088

Når man, som oss, begynner å bli gamle travere i bransjen, har man etter hvert skjønt en ting eller to om hva kundene vil ha. Derfor har vi utviklet vår egen serie skjermer.

I 2018 solgte vi den første Svive-skjermen. Vår helt egenutviklede skjerm, som har vist seg å bli litt av en favoritt blant kundene våre. Det startet som et hvilket som helst annet eventyr: Vårt søsterselskap Komplett.no ville utvikle en stor skjerm som skulle dekke alle behov gamerne har, uten å slanke lommeboka brutalt. 

Senere har vi utviklet skjermene videre til gode hybridskjermer. De færreste av oss har vel plass til separat hjemmekontor og gaming-stasjon (det er lov å drømme). Da hjelper det å ha én skjerm som fungerer like bra til Office-pakka som til Fortnite

Rimelig = dårlig? Nei, ikke våre skjermer

Rimelige skjermer trenger ikke være dårlige skjermer. Selv om skjermene er rimelige, går vi ikke på akkord med ytelsen. Etter mange år i bransjen plukker man opp et par hemmeligheter. For eksempel hvilke komponenter de store, dyre produsentene bruker på sine skjermer for å tilby strålende kvalitet. 

Vi er spesielt fornøyd med at skjermene har paneler av beste A+-kvalitet med over 90 % korrekthet. Dette er de beste panelene på markedet, og de gir både flotte farger og et skarpt bilde. Alt man skulle kunne ønske seg i en skjerm. 

Er det én ting alle burde bry seg om, spesielt nå som hjemmekontor trolig blir en vanlig del av tilværelsen, så er det god ergonomi. Skjermene kan justeres opp og ned og frem og tilbake, så du kan finne en behagelig sittestilling som ikke belaster nakken unødig. 

Du trenger heller ikke å bekymre deg for at de lave prisene betyr at skjermene er laget på fabrikker med dårlige arbeidsforhold. Alle som produserer våre varemerker, må skrive under på en omfattende «code of conduct»-kontrakt. Det betyr at de som har laget produktene har gode arbeidsvilkår, tarifflønn, overtidsbetaling og ferie. Dette følger vi opp med hyppige, uanmeldte fabrikkbesøk. 

Skjermer som både er fine å se på og fine å se på

Det viktigste med en skjerm er selvsagt at den har et godt bilde og korrekte farger, men det skader jo ikke at den ser litt fresh ut i utformingen. Spesielt ikke om den skal stå på hjemmekontoret. Da blir den et pent designet møbel i rommet som øker jobb-motivasjonen et lite hakk. 

Vi har også noen varierte modeller, så du kan velge den som passer best til din smak og ditt behag. For eksempel har vi en hvit modell som er meget en vogue. 

Noen av skjermene har neonlys på baksiden som gjør gamingopplevelsen komplett, eller bare får deg til å se ekstra hipp ut på kontoret. For ordens skyld: Lysene kan skrus av hvis du får klager fra surpompene på jobben.  

Skjermene finnes også med USB-C-port, som gjør at skjermen fungerer som en dockingstasjon i seg selv. Da trenger du bare én ledning for å få bilde på skjermen OG få strøm til laptoppen. Det er ryddigere, ser penere ut, og hvis kollegaen din får en, så slipper du å hjelpe hen med ledningshelvetet som strekker seg under pulten din også.

Svive-skjerm med tilkoblet laptop

Skal jeg ha flat eller buet skjerm?

De ultrabrede skjermene har for lengst funnet sin plass på kontorene og i hjertene. De har så mange fordeler at vi kunne skrevet et helt eget blogginnlegg om det (og det har vi). 

Tanken bak de buede skjermene er at alt du ser har samme avstand til øynene dine, så de slipper å skifte fokus når blikket flytter seg rundt på skjermen. Dette betyr også mindre forvrengning i bildet og en mer realistisk opplevelse når du gamer. Det finnes en hel del flere fordeler med buede skjermer. 

Flate skjermer er noe sjeldnere å se i denne størrelsen. Alle jeg vet om, inkludert meg selv, som har prøvd flat skjerm i denne størrelsen, syns det er uvant de første fem minuttene. Etter det er det like behagelig å se på som de kurvede. Noen syns til og med det er bedre. 

Kanskje er det smak og behag, kanskje er det en tilvenningssak. Uansett hva du foretrekker finner du både buede og flate skjermer i Svive-serien.  

Har du noen spørsmål om Svive-skjermer? Her hos Komplett Bedrift er vi alle utstyrt med Svive på hjemmekontoret, så det er bare å spørre oss om råd!

Se våre populære Svive-skjermer