pc2-storre

Det finnes dem som tror at det viktigste i verden er hva de har i PC-veska. La meg bare slå fast med én gang – det er langt viktigere enn som så.

En godt utstyrt PC-veske kan være en lifesaver. Sitter du på en flyplass og det er lenge å vente til neste avgang? Da lærer du verdien av en lang ledning til strømforsyningen. Sånt må finnes i veska.

Må du innom en elegant café? (Jo, elegante kafeer staves café..) Det er klart det er lettere å gli inn med en elegant veske til å matche klientellet. Må du innom treningssenteret? Da kan ikke veska være for jålete heller. Vi skal se nærmere på vesker, men først: Hva med innholdet? Hva trenger vi å ha i PC-veska for å gå ut og erobre verden?

1. Strømforsyning er allerede nevnt. Det skulle bare mangle. Evigvarende batterier er ikke funnet opp, så fra tid til annen trenger du å tanke opp maskinen med energi. Og uansett hvor du drar – du kjenner den isende følelsen av å glemme strømforsyningen hjemme. Du vet du du kan jobbe en stund, men ikke så lenge som du hadde tenkt, før PC-en tar kvelden.

Ett råd, og dette er ikke ekstravagant, er å ha en strømforsyning som alltid ligger i veska og en som står i veggen hjemme. På jobben klarer du deg alltids.

2. Hva med hodetelefoner? Det er klart du trenger hodetelefoner. Vi har litt plass i veska, så vi går for noe større enn buds og pods. Dem kan du ha i lomma. Her er tre alternativer: 

3. En powerbank kan også redde deg ut av en situasjon der du mangler strøm. Aller mest aktuelt er det om du må lade en telefon eller et nettbrett. Da er Anker PowerCore Sense et supert valg. Kanskje å lade opp en bærbar PC? Det kan du faktisk gjøre med Anker PowerCore Elite

Og trenger du å starte et flatt batteri på bilen din, har vi forsyne meg råd for det også.

4. Du tror kanskje at et godt stativ for ergonomisk jobbing er for stort til å ha med? Da har du ikke sett dette notebookstativet fra Contour. Det gjør at du kan heve skjermen til øyehøyde i avstand som fungerer optimalt for deg.

5. En ekstern, trådløs mus og et kompakt tastatur gjør at du kan jobbe som om du var på kontoret.

6. En ekstern, portabel (bærbar) skjerm er genialt om du skal presentere eller samarbeide på reise. De gir my mening til ordet flatskjerm og veier svært lite. Her er noen forslag.

7. Et etui eller en sleeve for å beskytte den bærbare PC-en er fint å ha. Det er nemlig ikke alle PC-vesker som er like godt polstret, og det kan finnes utstyr i veska som kan ripe opp den fine maskinen din. Et fint etui er derfor godt å ha, men det er viktig at den ikke tar for mye plass, samtidig som at den gir en viss polstring. Kan vi foreslå en av disse? Eller kanskje noen som er skreddersydd for Macbook Pro?

8. Hva med veska som sådan? Det gir en viss selvsikkerhet å kunne entre et rom med vissheten om at veska i alle fall er på plass. Det første valget du må gjøre er: Skal det være en veske eller en ryggsekk? Vi har begge deler.

Både HP og Targus har vesker som ser ut som små, flotte møbler.

9. Jeg har selvfølgelig ikke glemt det viktigste, nemlig en laptop. Hvis vekt er en issue, så bør du se på en Macbook eller noe ultrabærbart fra HP eller Lenovo

Uansett hvordan du velger å arrangere PC-veska, er det lurt å slippe å planlegge alt om igjen om du skal på reise eller i et møte. En ekstra mus, en strømforsyning eller en powerbank som du vet er på plass gjør det lettere å bare gripe veska og gå.

Alltid beredt, er det noe som heter.

Trykk her for å se ukens tilbud