utstyr-til-møterom_toppbilde

Digitale møter har blitt en stor del av arbeidshverdagen for mange de siste årene. Å ha møteutstyret i orden er derfor viktigere enn noen gang. Her får du våre beste tips til produkter som kan passe til ditt møterom, enten det er lite, stort eller hjemme.

Man ingenting, men er det én anbefaling vi skal komme med, er det å ha et public display på møterommet. Public display legger blant annet til rette for samarbeid og interaktivitet i møterommet ved at alle deltakere kan dele sin skjerm, vise presentasjoner og redigere innhold på skjermen i sanntid. Public display gir rett og slett god flyt, økt profesjonalitet, engasjement og oppmerksomhet under møter.

Hvilken type public display som passer best i ditt møterom avhenger blant annet av møterommets størrelse. Dette går vi nærmere inn på nå.

Les mer: Hva er et public display?

1252920_2

Til de mindre møterommene

I små møterom er det dumt å bruke mer plass enn nødvendig på utstyr og kabler. Derfor kan det blant annet være lurt å velge en public display-skjerm av det slankere slaget.

Samsung 75" 4K Public Display QB75C er kun 28,5 mm på det smaleste, og er dermed den tynneste skjermen i Samsung UHD Signage-serien. Ikke bare tar den lite plass, men startskjermen er dessuten intuitiv og brukervennlig, og mulig for enhver kollega å forstå seg på. Med iiglo veggfeste for TV, som selv bare bygger 30 mm ut fra veggen, kan skjermen monteres tett på vegg, og ta opp minst mulig av møterommets areal.

For at det digitale møtet skal kunne gjennomføres på best mulig vis, er det lurt å også gå til innkjøp av et konferansekamera. Logitech MeetUp er perfekt for de mindre møterommene. Med et synsfelt på 120 grader og tre innebygde mikrofoner, kan du være trygg på at alle i rommet både ses og høres av de som sitter i andre enden av møtet. Kameraet har dessuten 4K-optikk, og krever ikke andre ledninger enn den ene mellom kamera og skjerm. Plugg den i, og dere er klare!

Les mer om: Bedriftsavtale med Komplett Bedrift

1116835

Utstyr til store møterom

Til et stort møterom kan man unne seg litt ekstra. Større skjerm, for eksempel! Samsung 85’’ 4K Public Display QB85C er like slank og elegant som dens tidligere nevnte søster, men med vesentlig flere tommer i skjermen. Perfekt i et møterom hvor du har mer veggplass til disposisjon.

Et stort møterom krever også mer av et konferansekamera, og her er Logitech Rally Plus Conference Cam enestående – både når det kommer til lyd og bilde. Den integrerte mikrofonen demper bakgrunnsstøy, justerer lydnivå på stemmene automatisk, og sørger for at alle møtedeltakere høres tydelig, uansett hvor i rommet de sitter.

Kameraet har dessuten ultra-HD og leverer video av studiokvalitet. Med et synsfelt på hele 180 grader, oppløsning opp til 4K og automatisk optimalisering av lysbalanse, slik at ansikter og naturlige hudtoner utheves selv i dårlige lysforhold, kan kameraet heve kvaliteten på det digitale møtet betraktelig.

Utstyret du trenger til møter på hjemmekontor

Også når du jobber hjemmefra er det greit å ha utstyret i orden. Jobber du fra en stasjonær datamaskin uten integrert webkamera, er for eksempel Logitech® C925e Webcam et godt tilskudd til hjemmeriggen. Med Plug-and-play-tilkobling ved hjelp av USB er det enkelt å både installere og bruke kameraet, og det leverer video i høy kvalitet.

Jobber du hjemmefra, eller på farta, er det lurt å også ha et skikkelig headset. Jabra Evolve2 65, Link380a MS Stereo Black har mikrofon og støyisolering, som gjør at du både kan stenge ute forstyrrende lyder, og samtidig sikre at du høres klart og tydelig. Headsettet er fulloppladet på 90 minutter, og gir hele 37 timers batteritid. Du kan også hurtiglade på kun 15 minutter, og ha nok batteritid til en hel arbeidsdag.

Les mer om: Velg riktig jobbheadset

hjemmekontor

Vil du virkelig avansere hjemmekontoret, kan det være aktuelt å gå til innkjøp av en konferansehøyttaler. Jabra Speak2 55 er en fleksibel høyttaler du kan ta med deg overalt, uten at det går på bekostning av kvaliteten på det digitale møtet. Jabra Speak2 55 har nemlig fire integrerte mikrofoner som fanger opp alt av lyd, samtidig som de filtrerer bort forstyrrende bakgrunnsstøy.

Høyttaleren har også det vi kaller «full dupleks lyd». Det betyr at den lar alle snakke og bli hørt samtidig – i motsetning til høyttalere som gjør at én stemme kuttes av dersom en annen begynner å prate. Slik blir det mer flyt i de digitale samtalene, som ellers kan oppleves noe stakkato og unaturlige.

I Komplett Bedrift har vi utstyret du trenger til ditt møterom, uansett størrelse og utgangspunkt.

 

kbno_alt_til_kontoret_q124_mainbrd