SumUp betalingsløsning

Skal du drive business eller butikk, er ikke noe viktigere enn å få inn penger. Men det skal ikke koste mye å skaffe inntekter. Det du trenger er en rimelig og enkel ordning for å ta betalt. Du trenger en betalingsterminal som er grei å forholde seg til, så du kan konsentrere deg om det du er god til.

Vi mener små og mellomstore bedrifter trenger en betalingsterminal med følgende egenskaper: 

- Den skal være rimelig i innkjøp og drift
- Den skal være online
- Den skal være mobil
- Den skal være superenkel å sette opp og betjene
- Den skal akseptere alle kort
- Den skal støtte kontaktløs betaling
- Den skal være trygg
- Den skal se bra ut på disken

Du tror kanskje det koster skjorta å ha en betalingsterminal, og kvier deg for å betale månedsabonnementer og store transaksjonsutgifter bare fordi du setter opp en pop-up-butikk noen ganger i året? Vel, du må ikke det.

Et bilde som inneholder tekst, elektronikk, fjernkontroll

Automatisk generert beskrivelse

Superenkel betaling: SumUp Air har det du trenger.

Betalingsterminalen som settes opp på fem minutter

Betalingsterminalen SumUp oppfyller alle de kravene vi nevner lenger oppe. Det som kanskje er viktigst for deg i starten, er at den er så lett å sette opp. Fem minutter, så er du i gang med å ta imot betaling.

Et bilde som inneholder tekst, elektronikk

Automatisk generert beskrivelse

Superenkelt med eget SIM-kort: SumUp Solo kan brukes overalt, også uten kobling til mobilen.

Verden er heller ikke lenger sånn at du bør være bundet av tid og sted for å skape verdier. Kanskje har du en pop up-butikk på en messe? Eller er du ute hos kunde og ønsker å gjøre opp et salg der og da? Har du en kafé der du trenger ta betalt ved bordene? Står du i skogen og selger vafler? Langs veien og selger jordbær? SumUp støtter alt dette.

Det finnes tre typer betalingsterminaler fra SumUp, beskrevet nærmere her.

SumUp Air er den enkleste modellen, men den inneholder det du trenger, så lenge du kan koble til nett gjennom mobiltelefonen din. En gratis app styrer det hele. SumUp Air er såpass rimelig at det ikke er noe problem å la den ligge i lang tid mellom hver gang du bruker den. Ingen månedsavgifter, med andre ord. Og den tar Apple Pay, Google Pay og Samsung Pay. 

SumUp Solo er en betalingsterminal med SIM-kort, så her trenger du ikke å koble til mobiltelefon for å være online. Berøringsskjermen gjør den praktisk å betjene, og den blir automatisk oppdatert med ny programvare og nye funksjoner. Du kan refundere summer og legge til rette for tipsing. I tillegg gjør den alt det Air gjør.

SumUp 3G+ har alt de andre terminalene har, og denne kan også skrive ut papirkvitteringer.

Alle de tre SumUp-terminalene har gode løsninger for integrering med kassaapparatet du bruker.

Superenkel betaling med kvittering: SumUp 3G+ kan alt. Også skrive ut kvittering.

Hvor trygt er SumUp?

Det kan være fint å vite at transaksjonene du gjør (og altså pengene dine!) er trygge. Anders Fagerlund Nielsen, Business Development Manager Nordics i SumUp forteller:

Et bilde som inneholder person, mann, vegg, stående

Automatisk generert beskrivelse
SumUp er trygt: Anders Fagerlund Nielsen i SumUp forteller at betalingsløsningen er sikker i bruk.

– SumUp er et stort selskap som allerede betjener fire millioner brukere. For å støtte alt dette har vi tre tusen ansatte i 35 markeder over tre kontinenter. Hovedkontoret vårt ligger i Berlin, men det finnes support-tjenester på norsk. SumUp er registrert som finansiell virksomhet, godkjent av en rekke tilsynsmyndigheter og er regulert av den irske sentralbanken. Så pengene dine er trygge.  

Hva koster SumUp i bruk? 

I motsetning til andre løsninger, har ikke SumUp noen månedsavgift eller leie. Det eneste du betaler er 1,49% av kjøpesummen. Dette gjør det enkelt å budsjettere og prise, og det gir fleksibiliteten du trenger om du ikke bruker SumUp hver dag.  

SumUp er mer enn en kortterminal 

SumUp tilbyr mer enn betaling i fysisk butikk. Som bruker har du tilgang til en nettbutikk, der du kan legge inn varene dine og tilby samme betalingsløsninger som de fysiske betalingsterminalene. I tillegg kan du her tilby faktura til kundene. 

 Anders i SumUp fortsetter:  

– Dette er en gratis nettbutikkløsning som kan aktiveres av brukerne. Den har flere temaer som du kan velge etter ønske om farge, titler, fritekst og moduler som er enkle å sette opp. Alt kan lenkes til ditt eksisterende domene. 

Når SumUp er koblet til en nettbutikk, blir den mer enn en kortterminal. Du kan gjøre analyser av salg og sende tilbud som bekreftes online. Er det cortado eller cappuccino det går mest av? Hvem er den beste selgeren? Når skal vi bestille mer spiker? 

 Nettbutikken er også synlig for søk i Google, så kjøp kan komme som resultat av inbound marketing. 

Hvem passer SumUp for?

Vi tror at SumUp passer for alle. I utgangspunktet fokuserer vi på små og mellomstore bedrifter, for vi tror at betalingsløsninger kan være en hodepine for de litt mindre selskapene. Men det er i prinsippet ikke noen begrensninger oppover. Så XXL og McDonald’s – det er bare å ringe oss!