Bedre møteopplevelser med Jabra

Er det mulig å få bedre opplevelser i møtene? Vi elsker jo allerede møter! OK, ikke alle er like spennende, men vi kan i alle fall forbedre selve opplevelsen av dem. Og vi gjør det med oppgradert lyd.

Det er lett å glemme hvor viktig lyd er for opplevelsen av omgivelsene. Men lyd er i mange sammenhenger viktigere enn bilder. Du kan sitte i et Teams-møte der bildet lagger litt eller gir feil farger, grelt motlys eller det kanskje til og med mangler. Men så lenge lyden er god, klarer vi oss stort sett fint, for vi får med oss hva som skjer. Dermed oppfatter vi alt som blir sagt og trenger ikke følge opp med tidkrevende korrespondanse. Men det er ikke alltid lyden er god, og vi har noen måter å ordne det på.

Oppgradert lyd i møtene

Moderne møter er hybridmøter. I undersøkelser Jabra har gjort, svarer de fleste at de ønsker å kunne jobbe fra kontoret, hjemme eller fra et annet sted om de vil. Så vi kan slå fast at dette er framtiden, siden de yngste (Generation Z), er vant til dette, og kommer til å utgjøre 75% av den globale arbeidsstyrken om bare noen få år.

Samtidig ser vi dessverre at ikke alle har det rette utstyret. 58% av de spurte i Jabras undersøkelser, har ikke skikkelige jobb-headset (enterprise grade) tilgjengelig.

Vi har tidligere snakket pent om headset og konferansehøyttalere fra Jabra, og nå har det allerede glimrende utstyret blitt oppgradert. De som allerede var best i klassen har blitt utklasset. Av seg selv.

Det er spesielt to serier jeg har lyst til å trekke fram i dag, og det er:

- Jabra Speak2 – konferansehøyttalerne som kommer i tre utgaver

- Jabra Evolve2 – et uslåelig headset for deg som skal jobbe

Jabra har solgt 30 millioner enheter av Evolve-serien til fornøyde kunder. Hvert minutt går det 23 Jabra-headset ut til en kunde. Det går unna. Og det er en grunn til at folk velger Jabra. Det har blant annet med lyden å gjøre. La oss se. Eller høre...

Farvel til bakgrunnsstøy

Nå som vi alle er blitt vant til å ha møter på Teams, er det blitt vanlig å sitte ved pulten sin i stedet for å okkupere et helt møterom for en samtale. Det vi kanskje glemmer, er at det finnes en del bakgrunnsstøy på et kontor. Det er kolleger som snakker, printere som bråker, hoste, gledesutbrudd og alt annet et kontor har å by på.

Derfor er det viktig at headsettet ditt er bra på å filtrere ut bakgrunnsstøy. Akkurat der er Jabra Evolve2 helt supre. Dette gir deg mer fleksibilitet, så du kan like gjerne ta en Teams-prat i bakgården med fuglekvitter og trikken som kjører forbi, som oppe på kontoret med støyende kolleger. Du bestemmer. Du får en bedre opplevelse av møtet eller samtalen, og det får den du snakker med, også. Og flere utgaver av Jabra Evolve2 er trådløse. Mer frihet.

Jeg tror kanskje du også kommer til å sette pris på at Jabra Evolve2 kan vise kollegene dine om du er i et møte eller ikke. Du trenger ikke lenger å vifte irritert når noen kommer bort og vil diskutere noe. Evolve2 har lys som viser om du er opptatt. Lilla betyr at du er ledig (når du er koblet til Teams), mens et rødt lys viser at du er opptatt i et Teams-møte. Du kan også sette på et rødt lys for å vise at du ikke skal forstyrres.

Lyssignal: Med Jabra Evolve2 ser kollegene når du er i et møte.

 

Speak2 er bedre enn Speak

Mange kjenner Jabras runde, flate høyttaler fra møte- og konferanserom. Pucken, kaller noen den, for den ser litt ut som, ja, en puck. Alt det vi likte med Speak er blitt enda bedre i Speak2.

Midtpunktet: Med Jabra Speak2 hører alle i møtet godt.

Den er selvsagt sertifisert for Teams, med alt det det innebærer av kvalitet. Du får super-bredbåndslyd, retningsbestemte og presise mikrofoner, talenivåjustering, demping av ekko, og alt som gjør at møtene kan være møter, og ikke stotrende samtaler med Walkie-Talkie-kvalitet.

 

Evolve2 er bedre enn Evolve

Jabras Evolve2-serie er en videreføring av Evolve, men betydelig oppgradert. Headsettet har fått et nytt design og nytt, elastisk materiale i tillegg til nytt, mykt skum på innsiden av øreklokken og perforert hodebøyle for varme dager.

Alt for å ta av presset mot ørene, som kan være en utfordring ved lange arbeidsøkter.

 

Sertifisert av Microsoft for bruk i Teams

Teams har etter hvert utviklet seg til å bli den foretrukne plattformen for nett- og hybridmøter, der noen er i rommet og andre på nett. Og så vet vi at ikke alle nettmøter er like behagelige å ta del i. Derfor sertifiserer Microsoft ulike produkter for bruk med Teams. Jabra-produktene er Teams-sertifisert, sånn at du kan være sikker på å få den beste møteopplevelsen. Blant annet kommuniserer Evolve2-headsettet med en USB-dongle i stedet for Bluetooth, slik at forbindelsen mot laptop-en blir uten forstyrrelser.

Også Speak2 er sertifisert av Microsoft for bruk med Teams, men det stopper ikke der. Google har godkjent Speak2 for bruk med Meet, og Zoom har gitt sitt godkjenningsstempel til konferansehøyttalerne fra Jabra. Så du er på ingen måte bundet til Microsoft-løsninger. Det samme er tilfelle for headset-serien Evolve2.

Det er 2023, så bærekraft er en selvfølge

I dag kommer vi ikke unna at du krever bærekraftige produkter. Jabra går hele tiden gjennom produksjon og distribusjon for å finne mer miljøvennlige løsninger. Det fins nok av elektriske dingser du bare må kaste om noe skjer. Jabra Speak2 er ikke sånn.

Det er klart at en konferansehøyttaler som ligger i et travelt møterom kan få kjørt seg. Kaffe søles, enheten kastes bortover bordet, dras opp og ned av vesker, det er mye som kan skje. Da er det godt å vite at Jabra Speak2 lar seg reparere. Det fins deler å hente.

I tillegg er både Speak2 og Evolve2-headsettet underlagt den klare forpliktelsen Jabra har overfor FNs bærekraftmål, der de jobber iherdig for å implementere dem i alle prosessene sine.

Husk at bærekraft også havner om din egen helse, spesielt i forbindelse med lange akter med headset på. Jabra har utviklet SafeTone™ for å ta vare på hørselen din ved å fjerne plutselige, høye lyder og holde det generelle lydnivået nede. På den måten får du et langsiktig vern av hørselen din. Det er bærekraftig i lengden.