AFS

Tiden for å kjøpe er over. Markedet er forandret, og stadig flere ser den store verdien av å låne, leie eller dele. Det gjelder biler, skiutstyr, og nå: Apple-produkter.

De fleste undersøkelser (for eksempel denne) viser at flesteparten ville valgt Mac hvis de selv fikk velge på jobben. En undersøkelse gjort av IBM viser til og med at arbeidere med Mac jobber mer effektivt og gjør en bedre jobb enn de med PC. Så hvorfor tilbyr ikke alle arbeidsgivere Mac til de som foretrekker det? 

Som oftest er det nok prisen som er den avgjørende faktoren. Apple tar seg kanskje godt betalt for produktene sine, men jaggu får du valuta for pengene også. Tenker du i tillegg på hvor mye bedriften tjener på at de ansatte jobber effektivt og er fornøyde, er utgiften for skikkelig utstyr plutselig ikke så mye å snakke om lenger.  

Sammenligner du prisen av en MacBook Air M1 med en PC i samme segment vil prisen dessuten bli mer eller mindre den samme.  

Til tross for disse gode argumentene, er det en stor utgift å kjøpe inn utstyr. Heldigvis ser vi en endring i markedet hvor det åpner seg flere og flere muligheter for å lease, fremfor å kjøpe eget. En spesielt god løsning for deg som vil tilby de ansatte Apple-produkter, er Apple Financial Services (AFS).

Ha det beste utstyret, uten den store risikoen

Det meste IT-utstyr “går ut på dato” etter noen få år fordi det lages noe som er raskere og bedre. Da må det du har byttes ut. Dette gjelder naturligvis også for Apple sine produkter. Dessverre er det ikke bærekraftig på noen måte. Verken for kloden eller økonomien. Derfor lønner det seg å finne smarte løsninger, som for eksempel leasing.

Med AFS kan du la de ansatte velge det beste IT-utstyret på markedet, uten å binde opp kapital eller måtte bekymre seg for å kvitte seg med utstyret når det må byttes ut. I stedet kan du “låne” utstyret du trenger for en fast pris i måneden. Komplett Bedrift og Apple skreddersyr en løsning som passer din bedrift for levering, finansiering, leasingperiode, oppdatering av utstyr og retur eller tilbakekjøp. 

Med en leasingavtale slipper du å ta opp lån eller ta av egenkapitalen, og du unngår å utfordre likviditeten til bedriften. Tvert imot får du større forutsigbarhet, uten å gå på akkord med kvaliteten på IT-utstyret.  

Fun fact: Ved leasing vil også gjenbruksverdien ved tilbakelevering trolig være høyere for en Mac enn en PC. Da vil det altså lønne seg mer å lease Mac enn PC. 

Det bærekraftige valget – på alle måter

Den raske utviklingen og utskiftingen av IT-utstyr er ikke spesielt bærekraftig. Men, velger du leasing kan du være sikker på at vi gjør vårt for at produktet blir utnyttet så lenge og effektivt som mulig når du leverer det tilbake. Produkter som fortsatt er helt brukbare får nye hjem, mens komponenter fra utslitt utstyr tas ut og gjenbrukes eller gjenvinnes.

Dermed kan du sove godt om natten, og slippe å bekymre deg for verken dine egne klimafotavtrykk, de ansattes trivsel eller bedriftens økonomiske fremtid. God natt!

Lønnsom forutsigbarhet med Apple Financial Services