Next level komfort-riktig størrelse

Du trodde vel ikke du skulle tilbringe 37,5 timer i uka med å ha det ukomfortabelt? Å nei, aldri mer etter at du har gått gjennom vår guide til komfort på kontoret.

Snart er det full sommer i Norge. Det betyr at det kan bli varmt. I 1970 ble det målt 35,6 grader i Nesbyen. Til og med i Finnmark kan det bli hett. I fjor sommer målte vi 34,3 grader i Banak i juli.

Altså trenger du noe for å kjøle deg ned. Vi foreslår deilig air condition. Det handler ikke bare om komfort. Hvis det er for varmt på kontoret, kan verneombudet stenge arbeidsplassen og sende dere hjem. (Som om det er noe kjøligere der, si.)

Sitt eller gå mens du jobber komfortabelt

1152435_5-kopi

Det heter seg at Norge ikke er skapt for å sitte på rompa. Men noen ganger må man, og da er det mye komfort å hente i en sittepute.

Vil du bare lene deg bakover i stolen og tenke mens du sitter godt? Du trenger en kontorstol som er så god å sitte i at du vil ta den med hjem. iiglo har en sånn. Armlener som kan beveges i fire retninger, korsryggstøtte, 180 graders tilt for ryggen, tilt for setet og utrolig mykt og komfortabelt tøystoff som holder deg avkjølt på varme sommerdager. I mange år framover.

Aller helst skal vi variere litt, så innimellom bør vi opp og gå. Men hva med jobben? Hva med mailen som må besvares? Slapp av, vi har tenkt på det allerede. Svaret et en gåmølle. Den får deg i form, og er mer komfortabel enn å tråkke rundt kontorbygget i lunsjen.

Massasje mens du jobber

Bilde3

Skulle du få litt såre muskler, er det bare å fyre i gang massasjepistolen. Den frigjør spenninger, stimulerer såre muskler og er ikke minst deeeeeeeilig å bruke.

Eller vil du har massasje fra stolen din hele dagen? Med varme? Høres ikke det digg ut? Værsågod.

Vil du flytte massasjeopplevelsen til flere deler av kroppen? Da er TIQ Kung Fu noe for deg.

Mens du får massasje, kan du hvile øynene på den hardtarbeidende robotstøvsugeren som jobber for deg.

Tenk på væskebalansen

Bilde4Om sommeren er det best med iskaldt vann, det er klart. Men det nest beste er jaggu en deilig iskaffe. Vi har et godt utvalg kaffemaskiner, også til hjemmekontoret. Det finnes mange gode iskaffe-oppskrifter for den som er varm i toppen.

Og for de ekstra late dagene kan du få kollegene til å sende deg kaffekoppen med en Nikko Elite Truck. Det blir kanskje litt søl i starten, men øvelse gjør mester.

Med andre ord, det er ikke lenger sånn at vi må ha det ukomfortabelt på kontoret. Vi har blitt godt vant på hjemmekontoret. Litt av den komforten må det da være lov å ta med seg til det ordentlige kontoret?

Hvordan skal du ellers være uthvilt nok til å nyte de lange sommerkveldene?

Se våre populære Svive-skjermer