knust mobil og trygghetsavtale

I en moderne bedrift finnes det utallige kostbare digitale dingser som også oppbevarer verdifull informasjon. Dersom en telefon eller PC skulle gå i gulvet eller bli stjålet, vil du prise deg lykkelig over å ha en god trygghetsavtale.

Jo flere ansatte du har, desto større er sjansen for at uhellet rammer bedriften din. For å unngå at mobiltelefonen blir skadelidende under vinterens speilholke eller en klumsete tur ned trappa, kan det være lurt å oppfordre de ansatte til å beskytte telefonene sine godt. Kanskje kan du tilby dem et valgfritt deksel med den nye jobbtelefonen?

Her kan du lese vår artikkel om hvilket tilbehør du egentlig trenger til mobilen din. 

Hva ligger egentlig i Komplett Bedrifts trygghetsavtale?

Det finnes mange slags forsikringsavtaler, og i en del av dem kan det være krevende å hente ut essensen av innholdet og se hvordan det er relevant for deg. Vår trygghetsavtale er enkel og rett fram, og omfatter det som er viktig for de fleste:

  • Dersom du eller noen av dine ansatte knuser telefonen, tilbyr vi en økonomisk kompensasjon som ligger i avtalen. Deretter kan du bruke pengene for å skaffe deg en ny telefon som leveres raskt til deg. Dermed blir ikke konsekvensene av å være uten telefon så store, og arbeidsdagen kan snart gå sin vante gang igjen.
  • Trygghetsavtalen gjelder uansett hvor i verden du befinner deg. Dette er spesielt fint dersom det er en del reisevirksomhet blant dine ansatte.
  • Om uhellet skulle være ute i arbeidstiden eller fritiden spiller ingen rolle, trygghetsavtalen gjelder uansett.
  • Dersom det oppstår brann, vil du få erstattet de forsikrede produktene som går tapt
  • Innbrudd i egen bolig, på kontoret eller i feriebolig, og dersom noen skulle bryte seg inn i bilen din. Trygghetsavtalen dekker også utstyr som blir stjålet selv om det er fastmontert i bil.
  • Det er kun på mobiltelefon du må betale egenandel
  • Hvis produktet som er skadet eller ødelagt ikke kan repareres, får du et nytt tilsvarende produkt. Vi opererer altså ikke med verdireduksjon på gjenstandene vi selger. Hvis du har en eldre telefon kan du selvsagt oppdatere til en nyere modell om uhellet har vært ute.

Se vår samleside om mobiltelefoni på arbeidsplassen.

Denne figuren viser deg hva trygghetsavtalen dekker i sammenligning med innbo-, reiseforsikring og forbrukerkjøpsloven:

Trygghetsavtale mobil

De fleste bedrifter har i dag en del utgifter til mobiltelefoner og annet utstyr de ansatte trenger for å utføre jobben sin. For å unngå at disse utgiftene mangedobler seg når du må erstatte alt som går i bakken eller forsvinner, er du tjent med å bruke noen kroner på en skikkelig trygghetsavtale.

Nyheter og bestselgere for mobil