Logi Dock Tony

Er du lei av ledningsstyr mellom dock, mikrofon, headset og PC? Da kan du glede deg til en enklere hverdag med Logi Dock fra Logitech!

Logitech har aldri lansert en dock før, men når vi først gjorde det, gjorde vi det skikkelig. I motsetning til andre docker som ofte skaper mye ledningskaos og forvirring, forenkler Logi Dock oppsettet på skrivebordet. Ikke bare øker det brukervennligheten noen hakk, det gjør også at kontorplassen ser mye penere ut.

Litt enklere hverdag

Det kan være veldig frustrerende å prøve å forstå hvilken kabel som skal i hvilken port, og hvordan du skal få alt til å snakke med PC-en gjennom docken. For ikke å snakke om hvor vanskelig det kan være å prøve å forklare noen andre hvordan det hele skal sitte sammen. Du har kanskje også opplevd at du har gått tom for porter når du skal koble til en duppedings til?

I tillegg til å være en dock har nemlig Logi Dock innebygget mikrofon og høyttaler. Det gjør at du slipper å styre med ledninger eller å prøve å koble til Bluetooth rett før et viktig møte. Den er også sertifisert for Teams, Zoom og Google. Det gjør at du med knappene på docken kan svare på anrop, slå av og på kamera og lyd, og justere lydnivået under samtaler. Det samme gjelder for vanlige telefonanrop hvis du har paret mobilen med docken.

Logi Dock er utstyrt med en USB C-port som leverer opptil 100W. Det vil si at den har sterk nok strømforsyning til å holde i gang kraftige PC-er. Har bedriften plassert en slik dock på alle enmanns møterom slipper de ansatte dermed å bekymre seg for å gå tom for strøm midt i et møte. Da er det bare å huske på PC-en, koble i én kabel og så har man både bilde, lyd og strøm!

Selv om du i utgangspunktet bare trenger én kabel mellom docken og PC-en for at det skal fungere, har Logi Dock et rikt utvalg porter på baksiden. Da slipper du å kjøpe (og holde styr på) overganger, adaptere og dongler for å få koblet til diverse dingser.

Logi Dock – Teams logo

Problemfri og krystallklar lyd

Ikke bare har Logi Dock lyd. Den har veldig god lyd! Høyttaleren sender ut lyden i en halvsirkel slik at du får god stereolyd. Først og fremst er dette viktig når du har møter, men det er også veldig positivt hvis du liker å høre på musikk mens du jobber. Sammensetningen av det vibrasjonsdempende innkapsling og passiv radiator for god bass gir krystallklar og balansert lyd.

Med Easy Audio Switch kan du med ett trykk skifte lydkilde fra docken til headset eller ørepropper hvis du har Zone Wireless-utstyr.

Docken tar inn lyd gjennom seks stråleformende mikrofoner som fanger stemmen din tydelig og reduserer bakgrunnsstøy. Det kommer godt med hvis noen har bestemt seg for å støvsuge naborommet mens du har møte.

Liten pris å betale for økt livskvalitet

Foreløpig er Logi Dock det mest komplette produktet i sin klasse. Hvis man regner på det viser det seg fort at det er mye tid og penger å spare på å investere i en slik dock. Først og fremst forsvinner behovet for et dyrt headset, da lyden både ut og inn er upåklagelig.

For det andre skaper den mindre arbeid for de som driver med innkjøp og/eller er tech-support. Når man har færre komponenter, er det færre ting som kan bli ødelagt og dermed må erstattes. Det skal også være så lett å koble til docken at selv de mest håpløse på teknologi burde få det til. Et sunt tiltak for å senke frustrasjonsnivået hos brukeren, IT-hjelpen og alle rundt.

Les mer og kjøp Logitech Logi Dock