Kontomøbler skjorta-1

Er du vant til å bruke skikkelig dyre skjorter og trives med det, så går kanskje ikke tittelen på denne artikkelen helt hjem. Men om skjorta er like staselig og behagelig, men koster mye mindre – hadde ikke det vært fint? Sånn er det med kontormøbler.

Min brannfakkel om kontormøbler

La meg kaste ut en brannfakkel her og påstå et par ting.

For det første, tror jeg at kontormøbler oppleves som dyrt fordi det hittil har vært ganske få leverandører på markedet. Noen av dem har nærmest operert i en monopolsituasjon.

For det andre, vil jeg hevde at prisene på kontorutstyr er kunstig høye fordi det ikke er noen som betaler dette av egen lomme – ja, og så skal det selvsagt nedskrives i regnskapet over flere år etterpå i tillegg. Da kan man fort legge på en null eller to til. Må det virkelig være sånn?

Vi sitter oss ihjel

Alle jobber på kontor, selv de som er ute hele dagen og snekrer, håndterer avfall eller jobber med grøntanlegg – alle har de behov for kontormøbler en gang iblant. Og resten av oss, ja vi sitter oss praktisk talt ihjel. Det er ikke uvanlig med 40-50 timer på kontoret hver uke. Så setter vi oss i bilen og kjører hjem for å sette oss i sofaen. Det er en selvfølge at vi må ha god sittekomfort både hjemme og på jobb.

Komfort og design koster penger. I dagens marked for kontormøbler kommer det stadig flere aktører på banen. Monopolet jeg nevnte er oppløst og det presser automatisk prisene nedover. Det blir mer konkurranse, flere produkter, og for sluttbrukere blir det billigere!

kontormiljø

Gode kontormøbler = god design

I et stort og åpent kontormiljø er trivsel viktig. Vi husker alle hvor lite trivelig et klasserom med gamle, utrangerte skolepulter kunne være. Ikke by dine medarbeidere på slike arbeidsforhold igjen. Gå for god design og lag lekre miljøer som folk vil trives i.

Bruk gjerne farger, finn møbler som passer sammen og lag sosiale soner i kontorlandskapet. Mye forskning peker på at folk flest trives kontorlandskap når det ser innbydende og delikat ut. Ikke la rot og ytterbekledning slenge rundt og dra ned inntrykket.

Slå deg gjerne løs med kontormøbler som gjør det lille ekstra og oser av eksklusivitet, men som ikke koster det hvite ut av øyet.

Stolen er det viktigste kontormøbelet 

gamingstol

Kontorstolene er det viktigste arbeidsredskapet du gir dine ansatte. Det finnes et utall varianter og design.

I Komplett-systemet kan vi heldigvis en hel del om gaming. Gamerne er opptatt av stolene sine, fordi de tilbringer myyyyye tid i dem. Mange gamingstoler har svært god ergonomi. De hører kanskje visuelt hjemme på gamingrommet, men ikke vær redd for å slippe disse ergonomiske vidunderne ut i kontorlandskapet. Husk at noen av dine yngste medarbeidere praktisk talt har vokst opp i en slik stol, og kroppen føler seg vel der.

Vi bruker kunnskapen om disse stolene til å lage pene og funksjonelle, men gode og rimelige kontorstoler. Stoler du kan justere bakover, opp og ned, låse og justere bort nakkestøtten på.

Kutter fordyrende ledd

I Komplett-systemet tar vi mål av oss til å være best på kontor og dekke IT-behovet til alle våre kunder. Vi har brukt tid på å finne en god leverandør av kontorutstyr som tilfredsstiller våre strenge krav til kvalitet, ergonomi og pris. Vi har kuttet et par forhandlerledd på veien og kjøper store kvanta, så du får en hyggelig pris. Enkelt forklart.

Så enkelt at vi vet at heretter er det slutt på monopol for de store leverandørene av kontorutstyr. Vi er selv med på å utforme de beste møblene for kontoret, og vi er opptatt av det samme tre tingene som deg – ergonomi, design og pris.

Møbler til kontoret me lynrask levering

Først publisert: 22. april 2020
Oppdatert: 5. sept 2023