Cisco nettverk

Altfor mange bedrifter har helt feil løsning for nettverk og WiFi – noe som går ut over både sikkerhet, produktivitet og kundetilfredshet. Det bestemte Cisco seg for å gjøre noe med, og resultatet er Meraki Go, en «gjør det selv»-nettverksløsning for små og mellomstore bedrifter, samt for hjemmekontoret.

Er nettverksløsningen din ideell?

Mange prøver å løse behovet sitt med routere og modemer inkludert trådløs router som er designet for privat bruk. Andre har kompliserte løsninger som krever teknisk ekspertise, og som derfor ikke utnyttes til fulle. I begge scenariene står sikkerhet og brukeropplevelse på spill.

Vi har forelsket oss i Meraki Go fra Cisco, en nettverksløsning som er superenkel å sette opp, og som lar deg opprette inntil fire sikre WiFi-nettverk. Løsningen er skalerbar hvis behovet skal endre seg over tid, noe som ikke er mulig eller hensiktsmessig med en vanlig router – og best av alt – det hele kan styres fra en mobil app. Meraki Go gir deg automatiske sikkerhetsoppdateringer, tilgang til mobilappen, support og kontinuerlig tilgang til ny funksjonalitet.

Se forklarende video her.

Mer fornøyde kunder

Meraki Go lar deg enkelt sette opp sikkert og pålitelig gjestenett. Du kan styre hvor mye av den totale båndbredden gjestenettet skal få, hvor mye hver enhet kan bruke og hvordan nettet kan brukes. Har du mange gjester som bruker gjestenettet, kan du sikre at alle får brukt nettet til surfing og e-post uhemmet, så ikke den ene gjesten som bingwatcher på Netflix stjeler hele båndbredden. Samme funksjonalitet kan med fordel benyttes i hjemmet, der filmstreaming hos ungene tar kapasitet fra videomøtet ditt og i verste fall ødelegger møtet. eller lignende.

Mer produktive ansatte

At kundene får sjekket vg.no eller lest e-post er selvsagt viktig. Men enda viktigere er at det at dine ansatte og deg selv får gjort jobben sin. Meraki Go gir deg et driftssikkert nett som sikrer nok båndbredde til kritiske oppgaver, som betalinger og transaksjoner. Du kan enkelt måle hva båndbredden brukes til og for eksempel gi videokonferanser prioritet foran strømming. Slik reduserer du nedetiden og sikrer produktiviteten.

Sikkerhet i høysetet

Du kan sette opp inntil fire sikre WiFi-nettverk. Cisco setter sikkerhet i høysetet, der er de i verdensklasse. En vanlig router er lett å hacke, men det skal godt gjøres med Meraki Go. Løsningen beskytter deg mot cyberangrep da den alltid er oppdatert mot Ciscos sentrale trusseldatabase. Ønsker du å styrke sikkerheten ytterligere kan du blokkere tilgangen til enkelte typer nettsteder som er forbundet med risiko.

denne siden finner du våre Cisco Meraki-produkter.

Vår anbefaling

Vår erfaring er at Meraki Go er en god løsning for kontorlandskap i små og mellomstore bedrifter og for restauranter, puber, frisører og butikker, samt for hjemmekontoret. Vi anbefaler en kombinasjon av brannmur/router (GX20), switch (GS110) og et aksesspunkt (GR10/GR60) avhengig av hvor stort lokale(og om det er ute eller inne) og antall brukere du skal dekke. Har du et lite kontor, holder det med brannmur/router og innendørs aksesspunkt. Antall aksesspunkter bør økes per 15 enheter/brukere.

Avtaler og større forespørsler