Gamerne i MSI har laget en laptop

Det kommer til å føles som en unboxing hver gang du tar fram en MSI Summit E16. Følelsen av å ha den i hendene er en helt annet enn du får av den trauste jobbmaskinen du er vant til.

MSI Summit E16 tar opp look and feel-kampen mot Macbook og er den perfekte kompanjongen for deg som bryr deg om hvordan du ser ut. Også på café. Det er deilige, mørke farger og en skjerm som følger det gylne snitt.

MSI Summit E16

Tillat meg å være hobby-psykolog-evolusjonsteoretiker et lite øyeblikk. Hvorfor bryr vi oss om hvordan vi ser ut? Hvorfor liker vi å omgi oss med fine ting?

For det første føler vi oss bra når vi omgir oss med vakre objekter. Det kan være pyntegjenstander hjemme, bilen vi kjører, eller en sveisen hatt vi har på hodet. Men det er mer enn dette.

Det å ha noe fint betyr også at vi føler at vi tilhører en gruppe utvalgte som har forstått det. Denne tilhørigheten skaper stolthet og selvtillit hos oss mennesker. Sånn har det vært siden før steinalderen.

Til sist har vi det som alltid spiller inn hos mennesker, nemlig at det å omgi seg med attraktive ting får oss til å bli (eller føle oss) mer attraktive. Derfor er det større sjanser for å føre genene våre videre, om du skjønner hva jeg mener...

OK, dette er kanskje å dra det litt langt i omtale av en bærbar PC, men den er virkelig et smykke, denne laptopen. Jeg ser gjerne meg selv med en slik i arbeidshverdagen.

MSI - fra gaming til arbeid

MSI-maskiner har fram til nå handlet om gaming. Nå lager selskapet også fullblods jobb-PC-er som ser så bra ut at kommer til å lengte etter steder du kan dra den ut av veska.

Det betyr ikke at MSI har glemt sin gaming-bakgrunn. Her er det krefter nok. Men MSI retter seg først og fremst mot det profesjonelle PC-markedet med denne maskinen. Derfor er skjermen mulig å brette helt ut og sette i telt-modus, så du kan holde presentasjoner for kunder på den måten. Eller bruke den som et nettbrett om du bøyer det helt tilbake.

Apropos det - MSI Summit E16 er instant on, akkurat som et nettbrett. Trykk på en knapp, så er den klar. Og den har touch-skjerm og stylus, og den oversetter håndskriften din til maskinlesbar tekst.

MSI E16 Summit - godt spekket

Den store SSD-disken er lynrask og kan romme timevis med video eller de enorme regnearkene du bare MÅ ha liggende lokalt.

Det er godt med tilkoblingsmuligheter på MSI Summit E16. To Thunderbolt 4-porter i USB-C-format, minnekortleser og to USB 3.2 gen 2. Den er rigget for framtida med WIFI 6.

Men tiden er nok over for Ethernet-kontakten. Den er ikke å finne her.

Apropos finne. Om du er en sånn som glemmer igjen maskinen din (på café?) er den lett å finne igjen ved hjelp av samarbeidet med Tile. Vi anbefaler at du koster på deg noen ekstra Tiles, så finner du nøklene dine også.

Som jobb-PC er MSI Summit E16 et klart alternativ til lette maskiner fra Apple, Lenovo og HP. Men først og fremst er det en maskin som føles god å ta på, god å bruke og den kommer til å tiltrekke seg lange blikk både på kontoret og på café.