MSI Summit 16

Kontorlivet kan føles som en Call of Duty eller en episode av Life is Strange, men jobben ain’t no game, sista. Likevel er det vel lov å hente inspirasjon og krefter fra gamingverdenen? PC-produsenten MSI har gjort nettopp det med sin nye Creator Z16. Og det vil glede de av dere som gamer på privaten og sukker tungt når dere drar opp jobb-PC-en.

Det var nemlig en gang en PC-produsent (altså MSI, som dette handler om) som lagde råsterke gaming-maskiner. Folk elsket dem, for de sørget for deilige spillopplevelser. En dag (nå nylig) bestemte MSI seg for å lage kontormaskiner også. Da tok de kreftene og råskapen fra gaming-maskinene sine over i kontormiljøet og snudde opp ned på det vi trodde vi visste om den kjære laptopen på jobben.

Her kan du beundre de nye maskinene:


Hvor får MSI Creator Z16 denne råskapen fra?Brett ut og bøy helt tilbake: Creator Z16 gjør samarbeid lettere når skjermen kan legges ned

 

Krefter fra gaming inn på kontoret

Mange trenger krefter når de jobber. Da snakker vi ikke bare om Red Bull eller svart kaffe, men skikkelige krefter fra en datamaskin som har kapasitet så det holder. Jobber du med bilder, video, animasjoner eller 3D-modellering/CAD, er det ikke noe gøy å slite med den samme typen maskin som de bruker inne på HR.

Eller jobber du med enorme Excel-ark som bærer hele selskapets økonomi på skuldrene sine? Da kan du ha bruk for kreftene som MSI gir deg.

Derfor er det moro å kunne vise fram disse spesifikasjonene for MSI Creator Z16:

  • Intel® 11th gen Core™ i9-prosessor
  • Opptil 4,6 GHz dual-core turbofrekvens
  • True Pixel display
  • QHD+-oppløsning
  • True Color technology
  • UHS-III høyhastighetskortleser

Eller sagt på norsk: MSI Creator Z16 kaster ikke bort tiden din. Den frigjør tid så du kan forfølge alt det andre som er gøy med å jobbe.

Erfaring fra spill som overføres til kontoret

Hvorfor er det så mye bra å hente fra gaming-verdenen? Jo, fordi spill er krevende for en datamaskin. Det er hastigheter, kapasiteter og oppdateringsfrekvenser som avgjør om du får en behagelig spillopplevelse. I mange år har MSI laget maskiner for spill, og nå tar de altså med seg disse erfaringene til kontorpulten din.

Det betyr:

  • Robusthet. Chassiset er frest ut av ett stykke aluminium, så MSI går i strupen på Apple og deres Macbook Pro.
  • Robusthet II: Steelseries-tastaturet er godt kjent blant kravstore gamere. Det er godt å skrive på og har en mini-LED under hver tast så det er lettere å jobbe i kveldsmørket når de andre har lagt seg. Du kan også skifte farger på lysene. Hvorfor? Fordi why be boring?
  • Energi: Batterikapasiteten er god. Ta med deg maskinen fra møterom til møterom uten å lade. Du får et 90 Wh batteri som varer lenge og en teknologi for hurtiglading som tilpasser seg til måten du jobber på. 
  • Valgfrihet: Det er lett å slå webkameraet av og på. Du har faktisk en egen knapp for det, så maskinen støtter moderne arbeidslivet der vi er ut og inn av videokonferanser hele dagen.

Det er godt med tilkoblingsmuligheter på MSI Creator Z16. To Thunderbolt 4-porter i USB-C-format, minnekortleser og to USB 3.2. Den er rigget for framtida med WIFI 6.

KnapperKnapper for moderne jobbing: Det er lett å skru webcam og mikrofon av og på.

Apropos at de går i strupen på Macbook Pro: Det er ikke bare en nydelig maskin, men MSI har også pakket inn Creator Z16 så delikat at du kommer til å ta vare på esken. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker at produsentene gjør seg flid med de små tingene. Både Gud og djevelen ligger som kjent i detaljene.

Alt i alt er MSI Creator Z16 en fullblods spillmaskin som er laget for å jobbe effektivt.

Men det er vel ingen som er imot å game litt på kveldstid? Kjør på.

Les mer om legendariske Logitech MK710