7 ting du ikke visste du trengte på kontoret

Verdens syv underverker vil ikke gjøre deg så happy på kontoret som en av disse gadgetene. Hvem vet, kanskje du blir den nye kontor-influenseren?

Vi kan ikke kalles oss den komplette bedriftsbloggen uten å snakke om «kontor-gadgets». Jeg har gått på jakt i Komplett Bedrifts nettbutikk, hentet fram noen favoritter og rangert dem.

1. Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon (= zen-følelsen)

Har du ikke prøvd hodetelefoner med noise cancelling-teknologi før, så har du en fantastisk opplevelse i vente. Det er bare så zen! Med Sony WH-1000xM4 blokkerer du ut telefonsamtaler og prating i åpent landskap, irriterende lyder og kan sitte i din egen boble og være superproduktiv. Denne modellen gir deg 30 timer lyttetid på én lading, taleassistent og mange kule funksjoner. Arbeidshverdagen i åpent landskap, på reise eller hjemmekontoret blir ikke den samme uten et støyreduserende headset.

Sony WH-1000XM4

Pris: kr 3 192,- (eks. mva)

2. Trådløs bordlader til Apple-produktene dine (= bare kult, rett og slett)

Har du iPhone, iPad, iPod eller Apple Watch er ladestasjonen Belkin BOOST CHARGE omtrent uunnværlig. Den lader to enheter samtidig og ser rett og slett snasen ut, som alt annet fra Apple, selv om den riktignok ikke er fra Apple da.

Belkin BOOST CHARGE

Pris: kr 799,- (eks. mva)

 

3. Plassbesparende skuff til skrivebordet fra iiglo (= pent og ryddig)

Trenger du mer plass og samtidig verdsetter rent bord og fritt spillerom? Denne stilrene og slanke skuffen fra iiglo kan du enkelt montere under bordplaten – og sim sala bim – du har en superryddig pult.

skuff til skrivebord fra iiglo

Pris: kr 319,- (eks. mva)

 

4. Cable Guy-holder til mobilen (= morsom detalj som gjør deg glad)

Hvorfor la mobilen ligge og slenge, når en Cable Guy i form av Mikke Mus, Hulk, Batman eller en Stormtrooper kan holde den for deg? Med sine 30,5 centimeter på sokkelesten, altså litt høyere enn et A4-ark, vil denne kameraten være et statement på pulten din. (Det finnes flere enn de på bildet, som Darth Vader, Chewbacca og Buzz Lightyear for å nevne noen.)

Cable Guy fra Komplettbedrift.no

Pris: kr 223,- (eks. mva)

 

5. Tøff portabel harddisk med to terrabyte (= mer lagringsplass!!!)

Denne bærbare harddisken fra LaCie tåler en trøkk. Vann. Sjokk. Støt. Eller at Roger på nabopulten mister cappucinoen sin over den. Du får plass til 2 terrabyte med godsaker på den, noe som tilsvarer 500 spillefilmer. Du kan ta den med på stranda, på fotoshoots i jungelen eller i pc-veska på toget.

lacie rugged thunderbolt harddisk bærbar

Pris: kr 1 032,- (eks. mva)

 

6. Portabel skjerm fra Lenovo (= mer skjerm, over alt)

Er du mye på farten, eller trenger du en ekstra skjerm når du jobber fra hjemmekontor? Hva med å investere i en mobil skjerm? Den ultralette og slanke Lenovo ThinkVision M14 14" Full HD gir deg mobil produktivitet og er komfortabel for øyet gjennom en lang arbeidsdag. Se videoen hvor jeg demonstrerer skjermen her! :)

ThinkVision M14 Lenovo mobil skjerm

Pris kr: 2 312,- (eks. mva)

7. Kombinert mus, laserpeker og klikker fra HP (= praktisk)

Med en HP Spectre Presenter Mouse vil du «rule» rommet. Denne har mus og peker (den klikkeren du alltid lurer på hvor er når du skal holde en presentasjon), og er helt uunnværlig hvis du ofte er på reise og trenger både mus og laserpeker.

HP Spectre Presenter Mouse

Pris kr: 724,- (eks. mva)

Hva ville du hatt på din ønskeliste? :)

New call-to-action