Sju ting du ikke visste at du trengte til kontoret

Verdens sju underverker vil ikke gjøre deg så happy på kontoret som disse dingsene. Hvem vet, kanskje du blir den nye kontor-influenseren?

Vi tilbringer 8 timer (give or take) på kontoret hver dag. Da gjelder det å omgi seg med dingser som gjør kontorplassen til et sted du trives. I tillegg er det alltid artig å skape litt dings-sjalusi blant kollegene dine. Her får du noen dingser, som jeg mener bidrar til å gjøre kontoret komplett:

1. Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon betyr zen-følelse i kontorlandskapet

"På bussen, eller toget så er disse helt magiske. Alle lyder forsvinner rundt deg", skriver en av våre kunder i en produktanmeldelse.

"Fenomenal lyddemping", skriver en annen.

Har du ikke prøvd hodetelefoner med noise cancelling-teknologi før, så har du en fantastisk opplevelse i vente. Det er bare så zen! Med Sony WH-1000xM5 blokkerer du ut telefonsamtaler og prating i åpent landskap, irriterende lyder og du kan sitte i din egen boble og være superproduktiv. Denne modellen gir deg 30 timer lyttetid på én lading, taleassistent og mange kule funksjoner. Arbeidshverdagen i åpent landskap, på reise eller på hjemmekontoret blir ikke den samme uten et støyreduserende headset. Once you go støydempende, you never go back.

Sony 1000xm5

2. Trådløs bordlader til Apple-produktene gir deg enkel lading

Har du iPhone, iPad, iPod og/eller Apple Watch er en ladestasjon omtrent uunnværlig. Det finnes mange forskjellige varianter, som lader en, to eller tre enheter samtidig og ser rett og slett snasen ut. Som alt annet fra Apple. Selv om disse riktignok ikke er fra Apple, da.

1167530_1

3. Trykkluft for rengjøring på vanskelige steder

Finnes det noe mer irriterende en det støvet som lurer seg inn på de stedene du ikke kommer til med klut? Dessuten er ikke PC-en og tastaturet ditt så glad i å bli bløtt, så å rengjøre de med en våt klut er ikke nødvendigvis noe sjakktrekk. Løsningen er å blåse bort støvet med trykkluft på boks!

1159658

4. Gi deg selv litt spabehandling mens du jobber

Stivhet og smerter i nakke og skuldre er ikke et ukjent fenomen for noen av oss som sitter mye foran PC-skjermen. Derfor trenger du et kulde-/varmeomslag fra Sharper Image! Varm opp eller kjøl ned omslaget, og legg det over skuldrene. Vekten fra leireperlene inne i omslaget hjelper deg med å senke skuldrene, mens lavendelduften virker avslappende. Veldig digg.

Nakkemassasje

5. Tøff bærbar harddisk med to terabyte er lik mer lagringsplass

Denne bærbare harddisken fra LaCie tåler en trøkk. Vann. Sjokk. Støt. Eller at Roger på nabopulten mister cappuccinoen sin over den. Du får plass til 2 terabyte med godsaker på den, noe som tilsvarer 500 spillefilmer. Du kan ta den med på stranda, på fotoshoots i jungelen eller i pc-veska på toget.

lacie rugged thunderbolt harddisk bærbar

6. Bærbare skjermer betyr mer skjerm overalt

Er du mye på farten? Eller trenger du en ekstra skjerm når du jobber fra hjemmekontor? Hva med å investere i en mobil skjerm? De ultralette og slanke skjermene fra Asus gir deg mobil produktivitet og er komfortable for øyet gjennom en lang arbeidsdag.

Asus 16 skjerm ZenScreen MB16ACM-1

7. Slutt å sitte krokbøyd over PC-en med et smart stativ

Mennesket er ikke skapt for å huke seg over en liten laptop. Med et stativ som får skjermen opp i øyehøyde blir det mye bedre. Det praktiske stativet fra Contour er sammenleggbart og enkelt å ta med seg, så du kan jobbe ergonomisk (nesten) overalt. Får du laptopen opp i øyehøyde ved siden av en monitor vil det også gjøre at den fungerer bra som en ekstra skjerm. For eksempel som en egen skjerm for å ha mail, Teams eller kalenderen din på.
PC-stativ

Hva har du på din ønskeliste?

Trykk her for å se ukens tilbud

Opprinnelig publisert: 16. september 2020
Oppdatert: 28. februar 2022