7 ting du ikke visste du trengte på kontoret

Verdens sju underverker vil ikke gjøre deg så happy på kontoret som en av disse gadgetene. Hvem vet, kanskje du blir den nye kontor-influenseren?

Vi kan ikke kalles oss den komplette bedriftsbloggen uten å snakke om kontor-gadgets. Jeg har gått på jakt i Komplett Bedrifts nettbutikk, hentet fram noen favoritter og rangert dem. 

1. Trådløse hodetelefoner med støyreduksjon betyr zen-følelse i kontorlandskapet

"På bussen, eller toget så er disse helt magiske. Alle lyder forsvinner rundt deg", skriver en av våre kunder i en produktanmeldelse.

"Fenomenal lyddemping", skriver en annen.

Har du ikke prøvd hodetelefoner med noise cancelling-teknologi før, så har du en fantastisk opplevelse i vente. Det er bare så zen! Med Sony WH-1000xM4 blokkerer du ut telefonsamtaler og prating i åpent landskap, irriterende lyder og du kan sitte i din egen boble og være superproduktiv. Denne modellen gir deg 30 timer lyttetid på én lading, taleassistent og mange kule funksjoner. Arbeidshverdagen i åpent landskap, på reise eller på hjemmekontoret blir ikke den samme uten et støyreduserende headset.

Sony WH-1000XM4

Pris: kr 2 792,- (eks. mva)

2. Trådløs bordlader til Apple-produktene gir deg enkel lading

Har du iPhone, iPad, iPod eller Apple Watch er ladestasjonen Belkin BOOST CHARGE omtrent uunnværlig. Den lader to enheter samtidig og ser rett og slett snasen ut, som alt annet fra Apple, selv om den riktignok ikke er fra Apple ,da.

Belkin BOOST CHARGE

Pris: kr 952,- (eks. mva)

 

3. Kontorsykkelen gir deg trening til arbeidet

Tenk hvor mange timer du bare sitter på baken hver dag. Disse timene kan brukes til noe mer nyttig, for eksempel bevegelse. Den ergonomiske kontorsykkelen fra iiglo er en innendørs treningssykkel med justerbart sete. Den lar deg jobbe komfortabelt ved skrivebordet ditt samtidig som du holder deg aktiv og sunn.

Se video på Instagram

iiglo kontorsykkel

Pris: kr 3199,- (eks. mva)

 

4. Cable Guy-holder til mobilen betyr mer glede og moro

Hvorfor la mobilen ligge og slenge, når en Cable Guy i form av Mikke Mus, Hulk, Batman eller en Stormtrooper kan holde den for deg? Med sine 30,5 centimeter på sokkelesten, altså litt høyere enn et A4-ark, vil denne kameraten være et statement på pulten din. (Det finnes flere enn de på bildet, som Mikke Mus, Black Widow, Joker, Darth Vader og Deadpool, for å nevne noen.)

Cable Guy fra Komplettbedrift.no

Pris: kr 223,- (eks. mva)

 

5. Tøff bærbar harddisk med to terabyte er lik mer lagringsplass

Denne bærbare harddisken fra LaCie tåler en trøkk. Vann. Sjokk. Støt. Eller at Roger på nabopulten mister cappuccinoen sin over den. Du får plass til 2 terabyte med godsaker på den, noe som tilsvarer 500 spillefilmer. Du kan ta den med på stranda, på fotoshoots i jungelen eller i pc-veska på toget.

lacie rugged thunderbolt harddisk bærbar

Pris: kr 999,- (eks. mva)

 

6. Bærbare skjermer betyr mer skjerm overalt

Er du mye på farten? Eller trenger du en ekstra skjerm når du jobber fra hjemmekontor? Hva med å investere i en mobil skjerm? De ultralette og slanke skjermene fra Asus gir deg mobil produktivitet og er komfortable for øyet gjennom en lang arbeidsdag.

Asus 16 skjerm ZenScreen MB16ACM-1

Priser fra kr: 2 079,- (eks. mva)

7. Kombinert mus, laserpeker og klikker fra HP er praktisk

Med en HP Spectre Presenter Mouse vil du rule rommet. Denne har mus og peker (den klikkeren du alltid lurer på hvor er når du skal holde en presentasjon), og er helt uunnværlig hvis du ofte er på reise og trenger både mus og laserpeker.

HP Spectre Presenter Mouse

Pris kr: 799,- (eks. mva)

Hva har du på din ønskeliste? :-)

Lag et perfekt hjemmekontor. Se våre beste tips

Opprinnelig publisert 16. september 2020.
Oppdatert: 19. oktober 2021