Unik Komplett-PC

Enhver ansatt er unik, som betyr at enhver jobb-PC burde være unik. PC-er er ofte spesialiserte for enkelte oppgaver, men takler ikke kombinasjonen av oppgaver en stilling innebærer. Velger du en Komplett-PC kan du få en PC som er spesialisert for alle oppgavene jobben krever.

Holdningen til å kjøpe jobb-PC er ofte at den skal være god nok til lavest mulig pris. Noen tenker også at det beste er om alle ansatte får samme PC, så det ikke blir urettferdig. Vel, det som er urettferdig er når enkelte ansatte ikke får jobbet produktivt på grunn av utstyr som ikke er bra nok.

Å velge billig kan bli dyrt

Kostnaden av å ha en PC med for dårlig kapasitet overgår fort kostnaden av en skikkelig god maskin. Er vi forsiktige kan vi anta at en treg maskin kan gjøre at du taper ti minutter aktiv arbeidstid hver dag fordi du må vente unødvendig lenge. På et arbeidsår blir ti minutter daglig til 2 300 minutter eller 38 timer årlig. Ganger du dette med timelønna får du et ganske uhyggelig tall, samt noe å tenke på.

I tillegg er sannsynligheten stor for at en rimeligere PC må byttes ut tidligere enn en spesialbygget maskin, som også betyr at kostnadene i sum blir høyere.

Derfor anbefaler vi å velge PC-er som er bygget spesielt for jobben den skal brukes for. Når du bestiller Komplett-PC, kan du sette sammen de komponentene du vil eller velge en av våre anbefalte sammensetninger. Er du ikke helt sikker på hva du trenger har vi kunderådgivere som er eksperter på PC, og gjerne hjelper deg med å finne nøyaktig hva du trenger.

En Komplett-PC du kan være trygg på

Hos Komplett jobber det en drøss lidenskapelige mennesker med mye erfaring med å sette sammen PC-er. Vi får ofte tilsendt nye komponenter og ny maskinvare fra noen av verdens fremste produsenter som vi stresstester og kompatibilitetssjekker før de kommer ut på markedet. De får kjørt seg alene og i alle mulige sammensetninger med andre komponenter.

Derfor kan du trygt bytte og legge til komponenter, og være sikker på at de vil fungere godt sammen. Helt uavhengig av sammensetning er Komplett-PC-er dekket av 3 års garanti.

Vi legger også inn det du ønsker av operativsystem, sånn at det bare er å pakke ut og begynne å bruke PC-en med en gang. Fordi PC-en din bygges på bestilling, får du en helt fersk installasjon av Windows, med oppdaterte drivere til alle komponentene i PC-en.  

Sikkerhet blir stadig viktigere. Nå som vi jobber mer hybrid og ikke bare sitter på kontoret øker sjansen for dataangrep. Derfor tilbyr vi PC-er med Windows 11 Pro. Windows 11 Pro gjør det enklere å jobbe sikkert med funksjoner for enhetskryptering og nettverksbeskyttelse som er spesielt utviklet for den moderne arbeidshverdagen.

Les mer om Windows 11 Pro her

Vi anbefaler alltid å bruke Pro operativsystem i jobbsammenheng, nettopp på grunn av sikkerhetshensyn. Vil du likevel heller ha Windows 10, Windows 11 Home eller en PC helt uten operativsystem ordner vi selvfølgelig det.

Se vårt utvalg av Komplett-PC her 

Vanligvis tar det omtrent en uke fra du bestiller en Komplett PC til du mottar den. Det er bare én av fordelene med å bestille en “kortreist” PC. Skulle det oppstå problemer etter at du har mottatt PC-en er også veien kort fra kunderådgiveren din til de som bygger maskinene. Dermed får du raskere og mer presise svar enn om maskina for eksempel er bygget i Asia.

Vi legger mye stolthet i å bygge gode PC-er, og jobber hele tiden for å kunne tilby de nyeste og beste løsningene for kundene våre. Kontakt oss i dag, så finner vi den komplette PC-en for deg!

 

Komplett-PC Micro. Kraftigere enn du tror. Se mer.