Elev med skole PC fra Komplett Bedrift

Komplett Bedrift har over mange år opparbeidet stor kompetanse og erfaring med håndtering av større forespørsler/anbud til skoler og utdanningsinstitusjoner. I høst sørget vi nok en gang for at elevene i Nordland fylkeskommune fikk tildelt hver sin PC og ryggsekk ved skolestart.

 

PCen blir stadig et viktigere læringsverktøy

Bruk av teknologi har blitt helt avgjørende for at norske skoler skal følge samfunnsutviklingen og utdanne elever for fremtiden. PC blir brukt i undervisningen slik at faglig innhold blir motiverende og mer relevant for den digitale hverdagen elevene ellers lever i.

I dag er bruk av digitale verktøy regnet som en grunnleggende ferdighet, likestilt med å lese og regne. Den teknologiske revolusjonen gir også elever med faglige utfordringer støtte gjennom tilpasning som kan gi økt mestring, økt læringsutbytte og økt inkludering.

Samarbeid gjennom fire år

I høst leverte Komplett Bedrift rundt 3 300 PCer og skolesekker til 16 ulike videregående skoler i Nordland fylkeskommune. Vi er stolte av å ha fullført dette prosjektet for fjerde år på rad, slik at elevene får levert PCer klare til bruk i skolesekker i god tid før skolestart.

Samarbeidet med Nordland fylkeskommune er basert på et anbud vunnet av Komplett Bedrift i 2016. Vi sørger for å tilpasse standard PCer spesifikt etter deres behov og ønsker hvert år. I tillegg leverer vi egen-designede sekker som sørger for at PCene er godt beskyttet og tåler en hektisk skolehverdag.

Store prosjekter som dette krever selvsagt god planlegging, både med oppdragsgiver samt produsent og distributør. Vi starter tidlig med klargjøring og bestilling slik at vi er sikre på å at vi har det store volumet med PCer og skolesekker hos oss på lager i Sandefjord i god tid før sommerferien hvert år.

Avemballering og reduksjon av klimafotspor

Vi avhender emballasjen hos oss, og sørger for at papp, plast og annet avfall blir riktig sortert i henhold til det miljømessige. Slik slipper vi å frakte masse ekstra tomgods, og våre kunder slipper å ta seg av masse unødvendig emballasje. Det er kun produktene som skal brukes som fraktes videre til oppdragsgiver.

Vår hovedleverandør av emballasje er miljøtårnsertifisert. All plast som benyttes er miljøvennlig, kan resirkuleres og brennes uten å avgi farlige gasser. I pappemballasjen som brukes er det benyttet returfiber (innsamlet papiravfall som er resirkulert) som råstoff i produksjonen. 

Alt til skolen

Komplett Bedrift samarbeider med en rekke leverandører for å til enhver til kunne tilby det nyeste og beste når det gjelder PCer, nettbrett og annet tilbehør til skole og utdanning. Vi er Nordens største PC leverandør med Komplett PC og har vårt eget konfig-senter med in-house eksperter som gjør at vi også kan levere store volumer av spesialtilpassede maskiner.

Med et lager på 34 000 kvadratmeter lokalt i Sandefjord gir det oss mulighet til å sette av plass til store prosjekter. God planlegging og godt samarbeid med oppdragsgiver gjør at vi er trygge på at vi leverer til rett tid hver gang.

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat, ingen forespørsler er for store eller for små! Du når oss på anbud@komplettbedrift.no.

 

Se alt til skolen og vårt utvalg her