Anders Odden i Komplett Bedrift (t.v) og Per-Erik Hveem i Telia EnterpriseÅ kjøre lanseringsintervju via Teams er ingen sak med ubegrenset data i abonnementet fra Telia.

Nå lanseres Telia bedriftsabonnement i Komplett Bedrifts nettbutikk. Aldri mer for lite data, krangling med sjefen om mobilutgifter eller et sentralbord som ikke svarer. Komplett Bedrift er gode på telefoner og utstyr til bedrifter, Telia har bedriftsabonnement og fleksible løsninger. Nå kan du kjøpe alt i vår nettbutikk.

Det finnes utallige varianter av mobilordninger til ansatte i norske små og mellomstore bedrifter. De færreste selskaper har en egen ansatt som er ansvarlig for mobiltelefoni. Ofte må dette ordnes av daglig leder eller kanskje en IT-ansvarlig på 12% stilling, og nesten alltid blir det knute på tråden når de ansatte ønsker mer data enn det bedriften tilbyr å dekke.

Fleksible bedriftsløsninger på mobil

Det er kanskje unødvendig å nevne det, men mobiltelefonen er et av våre viktigste arbeidsredskap. For at ansatte skal være tilgjengelige, dekker de fleste bedrifter enten hele eller deler av mobilutgiftene. Gjennom vår kundedatabase vet vi at svært mange av selskapene som handler utstyr hos oss er bedrifter med ti eller færre ansatte. Da er behovet for fleksibilitet stort.

Telia abonnement på Komplett Bedrift– Det er mange bedrifter som ikke har ressurser eller behov til å ha en dedikert IT-avdeling, og bruker oss i Komplett Bedrift som sine eksperter. Vi er veldig fornøyde når vi nå kan gjøre arbeidshverdagen for norske bedrifter enda bedre, ved å tilby løsninger fra Telia som har vært etterspurt lenge, sier Anders Odden som er salgsdirektør i Komplett Bedrift.

Det ligger en rekke ansattfordeler i Telias abonnementsløsninger som for eksempel Telia Music Freedom, Data Boost som gir ubegrenset data i en gitt periode og enkelt kan betales med Vipps, 5G-dekning og sentralbord. Alt dette kan du lese om på Telias bedriftssider.

Komplett Bedrift minner også om regelverket for skattlegging av mobilutgifter som du kan lese mer om på Skatteetatens nettsider.

Telias beste priser

I Komplett Bedrifts nettbutikk får du kjøpt abonnement fra Telia selv om du ikke skulle ha behov for ny telefon samtidig, men du kan selvsagt også både kjøpe telefon og abonnement. Telia har valgt å tilby sine beste produkter til gode priser.

– Vi har valgt ut fire ulike abonnementer som vi tilbyr bedriftsmarkedet gjennom nettbutikken til Komplett Bedrift. De vil ha en svært god pris i en begrenset periode. Da velger du enten mellom 2GB data, 6GB data, 15GB data eller ubegrenset datamengde, sier Per-Erik Hveem, Business Manager for mobil i Telia Enterprise.

For hvert år som går dobles nesten ditt og mitt databehov. For ett år siden brukte vi i snitt 3GB data hver. Nå er tallet nesten 6GB og det øker stadig. Med de alternativene som nå er tilgjengelig kan bedriften sette sammen pakker som passer de ansatte. Enten det er ubegrenset data til en fast månedspris, eller en fast datapakke som den ansatte ønsker å ha tilgjengelig ut over det som arbeidsgiver betaler for.

– Spesielt tror vi at abonnementsløsningen med ubegrenset data per måned er aktuelt for mange bedrifter. Med ubegrenset mobildata i abonnementet kan du enkelt logge deg på og jobbe over alt, uansett hvor du befinner deg. Da er det verdt å merke seg at det er langt tryggere å jobbe gjennom mobilnettet, enn det er å koble seg opp til åpne WiFi-nettverk, sier Hveem.

Telia og Komplett Bedrift

Telia og Komplett Bedrift er perfekt match

Anders Odden i Komplett Bedrift og Per-Erik Hveem i Telia Enterprise opplever hver på sin side at dette partnerskapet er vellykket og ikke minst at det ivaretar behovet til norske små og mellomstore bedrifter.

– Hos Komplett Bedrift har vi både produktene og løsningene som er tilpasset den nye arbeidshverdagen, både når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet, og vi vet at abonnementene og tjenestene Telia tilbyr komplimenterer disse produktene på en veldig bra måte, sier Anders Odden og får umiddelbar respons fra Per-Erik Hveem i Telia Enterprise.

– Vi har lenge sett oss om etter en god partner i bedriftsmarkedet og mener vi har funnet den perfekte match med Komplett Bedrift.

Med synergiene i samarbeidet mellom Komplett Bedrift og Telia blir nettbutikken til Komplett Bedrift nå en «one stop shop» hvor du finner alt av utstyr til bedriften og abonnementene som passer til.

New call-to-action